Нещо съвсем простичко като топлата вода с мед е изключително

...
Нещо съвсем простичко като топлата вода с мед е изключително
Коментари Харесай

Топлата вода с мед дава повече енергия от кафето

Нещо напълно простичко като топлата вода с мед е извънредно потребно за дравето.

Топлата вода, в която е разтворена лъжичка мед, дава сила, контролира тежестта и може да помогне при преодоляването на алергиите към полени.

Водата с мед може да ни помогне да отслабнем

Това важи изключително за хората, които пият сладки питиета като сокове и газирано. Водата с мед ще засити потребността им от нещо сладко за пиянство, само че и ще зареди тялото с редица потребни субстанции. За разлика от захарта и подлсадителите в другите подготвени питиета, тази в меда е натурална и потребна в умерени количества. Разбира се, не може да очаквате, че от вода с мед действително ще започнете да топите мазнини, само че несъмнено това е доста по-добрият метод да заместите изкуствените сладки питиета.

Освен това, водата с мед укрепва имунната ни система. Причината е, че медът има мощни антибактериални свойства. Той е богат на ензими, витамини и минерали и има свойствата на антиоксидант. Но е значимо постоянно да сте сигурни, че купувате естествен мед, а не артикул въз основата на фруктоза (за страдание, този вид артикули в последно време се срещат на всички места в комерсиалната мрежа и вършат четенето на етикета задължително).

Медът оказва помощ да овладеем алергиите

 Топлата вода с мед дава повече сила от кафето

Малкото количество полени, които се съдържат в него, оказват помощ на тялото да се аклиматизира към полените във въздуха. Важно е обаче в случай че страдате от някаква алергия и желаете да приемате пчелен мед, първо да извършите консултация с доктор. Важи изключително, в случай че ще дадете мед на малко дете или на бебе.

Мед + вода + лимон = натурална енергийна напитка

Тази композиция е налична и бърза за подготвяне – в действителност, напитката ще е подготвена за времето, което ви е нужно да си извършите едно кафе. Но е доста по-тонизираща и потребна за организма от кафето. За разлика от кофеиновите питиета, водата с лимон не дехидратира тялото, тъкмо противоположното. Така че не сте длъжни да замествате кафето напълно, само че в случай че опитате няколко следващи сутрини тази натурална лимонада с мед, сигурно ще се влюбите в освежаващия резултат.

И още…

Ползите от водата с мед не свършват до тук. Тази напитка намалява равнищата на неприятния холестерол в тялото, оказва помощ при кашлица и възпалено гърло и подтиква организма ни да почиства токсините. Особено когато сме добавили и малко лимон, който оказва помощ на функционалността на черния дроб.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР