Нещо повече Каканашева използвала тези свои способности преди години, за

...
Нещо повече Каканашева използвала тези свои способности преди години, за
Коментари Харесай

Бум! Изплува Черната Истина За Мегз! Ето Как Девойчето От Раковски Успя Да Се Издигне! Не И Това, Собствената Й Майка Я Е

Нещо повече Каканашева употребила тези свои качества преди години, с цел да омагьоса милионерски правоприемник от Пловдив.

Припомняме, че тогава Мегз бе окичила ръката си с пръстен с голям елмаз за 50 хиляди, само че нещо се случи и хубавицата скапе с гръм и тропот годежа си.

А малко по-късно стартира любовна приказка с още по-богат правоприемник. Според Елза Парини майката на златарския правоприемник от Пловдив се допитала до доста мощна румънска гадателка и тя и разказала, че в Мегз има нещо свръхестествено, посредством което тя реализира всичко, което желае. Без да осъзнава, самата Мегз също удостовери тази информация.

В изявление за вестник " Уикенд " Каканашева споделя, че майка й заченала с нея с помощта на гадателка, която предсказала, че ще роди след 3 месеца доста друго и надарено дете. Така и станало, след три месеца майката на Мегз, която имала проблеми с зачеването до оня миг, родила дъщеричка. Шушука се още, че майката на Мегз е продала душата на щерка си на дявола още с раждането й.

Тя толкоз мощно желала да има дете, че помолила не какъв да е, а самия демон за помощ. Съгласила се щерка й в никакъв случай да не изпита същинска обич единствено и единствено да е доста известна и отрупана в злато. Магията щяла да се скапе единствено в случай че Мегз се откажела от славата и благосъстоянието поради мъж, написа Хотнюз.бг.

Днес едвам на 27 Мегз се радва на популярност и триумф, само че с тъга признава, че още в никакъв случай не е изпитвала същинска обич.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР