Нещо повече, Hotnews.bg разбра, че фейкът е бил за реклама

...
Нещо повече, Hotnews.bg разбра, че фейкът е бил за реклама
Коментари Харесай

Раздялата на Благой и новата е реклама на сайта на булката

Нещо повече, Hotnews.bg разбра, че фейкът е бил за реклама на интернет магазина на Полина. Нейният профил в инстаграм, който тя започва в неделя, стана най-последваният безусловно за секунди, откакто гръмна лъжливата сензация, че мацката е зарязала Джизъса и се е изнесла при другарка. Само да отбележим, че профилът на младоженка №2 на Георгиев в инстаграм, който е от един ден, има единствено една фотография и три сторита. Едно от сторитата популяризира интернет бутика на Поли и всички, които желаеха да разберят тя още ли е омъжена, го изгледаха.
Реклама
Вчера жълт уебсайт заяви, че основател на разрива е Поли, която си е стегнала багажа и отказала да има общо с мъжа си, за който се ожени при започване на лялото. Минути откакто излезе лъжата, тя самата пусна свое стори, в което шеговито споделя, че към момента краят сред нея и Благо не е пристигнал. Преди това стори обаче бе сторито с рекламата на интернет магазина на брюнетката, който получи и великодушна дописка във вестник.

От обявата, явно платена, стана ясно, че Полина се оправя добре като прадава детски облекла и е финансово самостоятелна. Сега към този момент почитателите на новата жена на екс футболиста, които нарастнаха стремглаво след новината, че е свободна, ще би трябвало да гледат реклами на магазина все по-често. В чисто новия профил на Поли в инстаграм тя се показва с семейството на мъжа си, която взе още след сватбата.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР