Нещо по средата между Мисията невъзможна и Умирай трудно, така

...
Нещо по средата между Мисията невъзможна и Умирай трудно, така
Коментари Харесай

ДПС отиде на срещата с Плевнелиев и Паси

Нещо по средата сред " Мисията невъзможна " и " Умирай мъчно ", по този начин Соломон Паси дефинира задачата на контактната група, водена от него и Росен Плевнелиев, която през вчерашния ден стартира договаряния за сформиране на държавно управление.

Вечесе състояха първите две срещи с ГЕРБ-СДС и " Български напредък ".Писмени отводи публично изпратиха от " Българска социалистическа партия за България " и " Продължаваме Промяната ". А в събота стана ясно, че и " Демократична България " е подала отвод да взе участие в контактните групи за сформиране на държавно управление.

Започна срещата на Движение за права и свободи с излъчената от ГЕРБ контактна група за сформиране на държавно управление. От страна на " Движението за права и свободи " на диалозите с Росен Плевнелиев и Соломон Паси участват Йордан Цонев и Хамид Хамид.

В началото на срещата Плевнелиев акцентира, че тематиката на дебата е ясна – да се намерят пресечни точки и решения.

От своя страна Йордан Цонев от Движение за права и свободи съобщи, че отговорността им пред народа да се излезе от политическата рецесия е извънредно огромна.

След края на диалозите от Движение за права и свободи ще дадат изказвания, а в 15.00 часа се чака и конференция на Соломон Паси и Росен Плевнелиев, на която да обобщят срещите си.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР