Нещо невиждано до сега в България ще се състои в

...
Нещо невиждано до сега в България ще се състои в
Коментари Харесай

На мач с играчка

Нещо невиждано до в този момент в България ще се състои в зала Конгресна на Двореца на културата и спорта във Варна на 18.12 (сряда). Ръководството на БК Черно море Тича разгласи срещата с Балкан Ботевград за благотворителна. Мачът на варненци от 12 кръг на Национална баскетболна лига ще е под наслов „ На мач с играчка “, оповестяват от варненския клуб.

"Ние от баскетболен клуб Черно море Тича решиxме да предприемем една самодейност към децата без родители. Приканваме повече варненци да дойдат да поддържат тима ни против Балкан Ботевград на 18 декември (сряда) от 19:00 ч, като всеки един човек да вземе със себе си своя плюшена играчка. В избран миг ще xвърлим на баскетболното игрище всички играчки.

За Коледа всяко дете заслужава играчка. С тази самодейност, ние дружно ще се опитаме да зарадваме колкото се може повече деца. Всички събрани играчки ще бъдат раздадени в домовете за деца във Варна и района.

Другото, което се обръщаме към Вас, уважаема аудитория е благотворителната самодейност за подкрепяне на баскетболния тим в инвалидни колички и Детско-юношеската школа към БК Черно море Тича. Определяме този мач за благотворителен, като всеки един екипа, който провежда мача се отхвърля от възнаграждение и ще подари парите за тази идея. Ръководството на клуба ще даде и всички събрани пари от билети за акцията. В зала Конгресна ще бъдат сложени 3 урни, където всеки един от Вас ще може да помогне. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР