“Нещо лично се казва новото предаване с участието на Трифонов,

...
“Нещо лично се казва новото предаване с участието на Трифонов,
Коментари Харесай

Петков в СМС към Трифонов: Арестувах Бойко Борисов frognews.bg

“Нещо персонално ” се споделя новото предаване с присъединяване на Трифонов, в което наподобява ще се вади мръсното пране на разпадналата се коалиция. В първото издание нощес Трифонов изясни, че по време на ареста на Борисов, Горанов, Стоянова и Арнаудова, той вечерял в ресторант, покрай дома на някогашния финансов министър на ГЕРБ. 

 

" В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Попитах моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям, защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова. А аз не съм с телефона си ", описа Трифонов.

 

После видял известието на Петков. 

 

" Толкова значим проблем, който може да се отрази на всички съдружни сътрудници, аз разбрах като СМС, получен от Кирил Петков. Мисля, че същото е годно и за останалите съдружни сътрудници. Дали са говорили авансово или са получили информация, аз не зная ", сподели Слави Трифонов.

 

Припомняме, че на 17 март Бойко Борисов, Менда Стоянова, Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова бяха задържани при акция на полицията, която се е провела “по необходимост ”. формирано произвеждане за изнудване, обвързвано с предприемача Васил Божков. Арестът провокира реакция на симпатизанти и членове на ГЕРБ, които направиха жива верига пред дома на Борисов, а след това отидоха и до ГДНП, където той бе отведен. На идващия ден всички бяха освободени.

 

По-късно съдът постанови, че задържането е било нелегално. Според съда заповедта за задържане “не покрива стандарта за правда и непроизволност като основополагащи правила при ограничение на правото на независимост и сигурност ”.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР