Нещо крайно неприятно и направо страшно (за този, на чиито

...
Нещо крайно неприятно и направо страшно (за този, на чиито
Коментари Харесай

Страшно: Валери Божинов вие от болка, Николета хукна при него! (пълни подробности)

Нещо извънредно неприятно и напряко ужасно (за този, на чиито тил е) сполетя Валери Божинов. Футболистът, който е още едвам на 37 години, не може да седи умерено и се превива от пъклен болки в кръста.

Самият той показа, че е получил разбиране и страшна болежка, което очевидно може да бъде и първи припадък на дископатия или нещо още по-сериозно. Наложило се е незабавно да отиде на " наместване ", за което в предишното, а и в този момент, доста хора са търсели помощта на по този начин наречените чакръкчии.

Валери се надява да се оправи бързо, само че все още не може да прави нищо и единствено би трябвало да лежи. Затова и някогашната му жена Николета Лозанова не му мислила доста, а бързо хукнала при него, с цел да му помогне и да му сготви нещо - знаем, че даже и плеймейтка, НиЛо си я бива в кухнята.

Ники Михайлов въобще не изревнувал, тъй като знаел, че половинката му е луда по него, а и Божинката няма другарка и е самичък. А и Николета и Валери са в положителни връзки още от развода си, тъй като не разделят нищо, а и възприятията им от дълго време са на равнище другарски.

" Добре, че е Николета и че с Божинката имат общо дете, че другояче не го виждахме горкият. Ама той си е отговорен, не се спря с тези мадами. Една, трета, пета... кара го през пръсти, само че ще мине време и си бие главата в стените, че не се е спрял при сериозна жена. Биляна Дол му пасваше, само че панталоните му не устояха да седят вдигнати ", смеят се консуматори в мрежата.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР