Нещо като флирт, нещо като харесване, нещо като връзка… “Нещо

...
Нещо като флирт, нещо като харесване, нещо като връзка… “Нещо
Коментари Харесай

Как да познаеш, че един мъж те разиграва

Нещо като флирт, нещо като харесване, нещо като връзка… “Нещо като ” клопките са на всяка крачка в ерата на обществените мрежи, дейтинг аповете и плъзгането по повърхността на океана от варианти.

Срещаме се, само че без нещо съществено. Не знаем ще има ли последващо излизане. Не знаем какво сме за отсрещната страна и дали изобщо сме “нещо ”. В тази игра, една жена може да пострада и певицата Прея не се опасява да признае, че й се е случвало.
За своя персонален опит с мъжете, които ни разиграват, тя написа в новия брой на списание Grazia. Историята й можете да прочетете в списанието. А тук поместваме 5 признака, които съгласно Прея издават едно – по-вероятно е да имате домакински любим еднорог, в сравнение с бъдеще с този мъж…

5 признака, че той просто ти губи времето:

Звъни главно през нощта – Понякога, напълно при започване на връзка, сходно държание е възможно, можем даже да го сбъркаме за сантиментално и „ сладко ”, само че в случай че се трансформира в табиет, става повече от явно, че приказваме за booty call. Аз бих решила, че си има живот денем и ми звъни да „ разпускаме ”. Спирам да подвигам.

Общите тематики бързо се изчерпват – Първоначалната химия несъмнено е склонна да замъгли датчиците ни, само че в случай че тематиките за пълностоен разговор се изчерпят за нула време, значи, даже да е страховит, това не е нашият човек. Сори.

Избягва да те среща с приятелите си – На Бионсе не й харесва – и на мен не ми харесва. Освен в случай че не съм омъжена кралска персона, или просто кралска особа… или просто омъжена, нямам потребност връзката ми да бъде загадка. Той дори би трябвало да се хвали, че сме дружно! Мхм!

Осъзнаеш, че не го познаваш – Ако настъпи миг, в който го погледнеш и ти стане ясно, че не знаеш съвсем нищо за този човек, че при всеки диалог просто сте гъделичкали повърхността (по-късно и каквото друго си пожелаете), значи, най-вероятно си губите времето взаимно.

Говори за бъдещето в само число – Ако свободно, без да се замисля приказва в бъдеще време и изобщо не дава симптом, че даже и на следващия ден е сигурен, че ще те види още веднъж, това, не е добър знак. /missbloom.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР