Нещо да кажете за използването на Twitter в Турция? Все

...
Нещо да кажете за използването на Twitter в Турция? Все
Коментари Харесай

Турция блокира достъпа до Twitter и арестува хора заради критика към властта

" Нещо да кажете за потреблението на Twitter в Турция? Все още не можем да го използваме свободно, а това беше единственият благонадежден източник за шерване на потребностите на хората, които са пострдали от #земетресението! Наистина е отчавайщо да зависиш от хора, на които просто не им пука! ", написа консуматор в обществената мрежа на Илън Мъск, обръщайки се персонално към милиардера и основен изпълнителен шеф на Twitter.

Twitter стана недосегаем за огромните турски мобилни снабдители в сряда. Предполагаемата причина е вълната от остри рецензии против държавното управление, след смъртоносното земетресение в понеделник.

Потребители са имали проблем и с достъпка до TikTok, оповестява haberturk.com.

От своя страна властта назова дейностите си " битка против дезинформацията и подправените вести ".

Множество западни кореспонденти, които отразяват рецесията на място, през вчерашния ден нямаха достъп до обществените си медии и се наложи да работят благодарение на VPN услуги, които прикриват местоположението на потребителя.

Сайтът netblocks.org, който прави мониторинг на свободата на обществените медии сподели, че в Турция Twitter се блокира от страна на всички съществени снабдители на мобилна телефония.

⚠️ Confirmed: Real-time network data show Twitter has been restricted in ; the filtering is applied on major internet providers and comes as the public come to rely on the service in the aftermath of a series of deadly earthquakes
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР