Нещата вървят към приключване и много скоро ние ще се

...
Нещата вървят към приключване и много скоро ние ще се
Коментари Харесай

Доц. Мангъров: Коронавирусът си отива, ваксина няма да има скоро

Нещата вървят към привършване и доста скоро ние ще се върнем напълно към естествен темп на живот. Така инфекционистът доц Атанас Мангъров предвижда в сряда развиването на коронавирусната пандемия.

" Ще си спомняме с трогване всички тези осъществявания, които ни се случваха в края на зимата и началото на пролетта “, изясни той в изявление за БНР. Доц. Мангъров споделя, че отварянето на детските градини е вярна стъпка.

Според него втора вълна на пандемията най-вероятно няма да има, само че даже и да има тя няма да е същата.

" Мисля, че няма да има втора вълна или, в случай че има, тя няма да бъде същата. Виждате, че в действителност тук нищо не се случи изключително. Какво бихме могли да чакаме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора отнякъде. Никой (нов) няма да пристигна. Ние ще сме си отново същите, каквито сме си били “, сподели Атанас Мангъров.

В отговор на въпрос за предизвестията на Световната здравна организация за допустима втора вълна, той изясни: " Мисля, че тези страхове са неоснователни. Всички тези опити да се насажда боязън и безпокойствие са доста неприятни ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР