Нещата в политиката са доста особени малко повече от месец

...
Нещата в политиката са доста особени малко повече от месец
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Планът Решетников е в апогея си

Нещата в политиката са много особени малко повече от месец преди европейските избори. В България тече опит за пълзящ прелом от тези, които от първия ден на това държавно управление и парламент започнаха война против него с опити за подправени вести, интриги и разделяне в обществото, сподели в утринния блок на Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

Всичко това е опит да бъде спрян европейският път на България. Планът "Решетников " в България се извършва и сега сме в неговия разцвет и с предизвикването на абсурда "Апартаментгейт ". Търсят се аргументи да бъде ударена една политическа мощ, само че това се върна като бумеранг към всички, съобщи Гърневски.

30 години не сме имали такава битка с корупцията, каквато има в последната година след влизането в деяние на новия закон. От 30 години за първи път виждам в дадена партия – ГЕРБ, един извънредно висок натрапен стандарт. Дисциплината е невероятна, подават се оставки при минимум подозрение. Вече надали някой в ГЕРБ ще си разреши да си купи едно пакетче семки на данъчна цена. Докато аршинът при опозицията е различен – народен представител с повдигнато обвиняване – Елена Йончева, е лидер на европейската листа, а политик с повдигнато обвиняване за пазаруване на гласове – Манол Генов, към момента е народен представител, съобщи Спас Гърневски.

По думите му в ГЕРБ няма вътрешно напрежение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР