Нещата в леглото могат да станат доста скучни, ако вие

...
Нещата в леглото могат да станат доста скучни, ако вие
Коментари Харесай

Лесна BDSM секс поза за дълбоко проникване до G-точката

Нещата в леглото могат да станат много скучни, в случай че вие си поставяте граници и се придържате към едни и същи секс пози. Ако сте подготвени за нещо ново, то пробвайте тази гореща концепция.

„ Заключена надолу” е извънредно подобаваща поза, тъй като се дава опция за доста извъртания, основани на послушание и доминация. Тази техника за послушание е идеалният метод за двойките да изследват своите тъмни стремежи, граници и даже минусите си в леглото.

За да влезете в позата, просто легнете по тил и вдигнете краката си във въздуха. Накарайте колегата си да коленичи над вас, като повдигне краката ви върху раменете си за по-дълбоко навлизане.

Ако желаете да добавите малко BDSM чувство, пробвайте да употребявате белезници или ограничители, с цел да фиксирате ръцете си към леглото. По-смелите могат да прибавят и ограничители за глезени, които да придържат краката ви повдигнати във въздуха. Тук могат да се прибавят и всевъзможни маски, било то единствено заслепяващи или покриващи напълно лицето ви. Това ще придаде повече страст на всичко протичащо се, тъй като ще изостри сетивата ви.

Разбира се, преди да опитате нещо сходно, значимо е да го извършите с някого, на който имате доверие.

Не забравяйте да разговаряте с колегата си и да изберете стоп дума, която да употребявате по време на BDSM игра.

Смята се, че тази секс поза е чудесна за надълбоко навлизане, защото с нея се доближава G-точката.

Учените настояват, че към края на 2020г., търсенето на „ Какво е BDSM?” се е повишило със 70%.

Откриването на BDSM игрите – послушание, иго, доминация, връзване и даже причиняването на лека болежка (при тези, които го желаят) може да възроди половия ви живот. Трябва единствено са изключите стандартите си и да си позволите по разкрепостено мислене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР