Нещата се пропукаха и в контрола по границите, а националната

...
Нещата се пропукаха и в контрола по границите, а националната
Коментари Харесай

„Промяната” донесе неподдържана инфраструктура и завишени нива на пътен травматизъм

„ Нещата се пропукаха и в контрола по границите, а националната ни сигурност е съществено застрашена ”, добави той
„ Пътният травматизъм през последните месеци придобива нечувани размери ”, означи доцент доктор Валентин Радев  - претендент за депутат на ГЕРБ-СДС за 24 МИР София, някогашен вътрешен министър и някогашен зам.-министър на защитата.

Той регистрира, че по времето на Борисов всички ангажирани структури са координирали активността си за понижаване на жертвите на пътя.

„ През 2020 година се наблюдаваше забележителен спад и по трите индикатора – тежки ПТП, починали и ранени по отношение на миналата година. Какво донесе „ смяната “ – в резултат на неподдържаната инфраструктура и на безредния и неефикасен надзор на пътното придвижване се означават повишени равнища на пътен травматизъм, усилва се доста броят на убитите и ранени при ПТП “, уточни Радев.

Той съобщи, че се планува директно присъединяване на чиновници на Министерство на вътрешните работи в образованието по сигурност на придвижването в учебните заведения, в това число има предложение за въвеждане на часове в програмата за начален стадий с присъединяване и на пътни служители на реда.

Радев не пропусна да означи, че в случай че по времето на държавното управление на Бойко Борисов вълната от мигранти доста е намаляла и контролът по границите е бил на най-високо ниво, с помощта на „ смяната “ и там нещата са се пропукали, а националната ни сигурност е съществено застрашена. „ Немърливостта, безхаберието, неналичието на отговорност в страната доведоха до нещастието с служителите на реда от Бургас, които бяха пометени от рейс, цялостен с мигранти. Това е пагубно и неприемливо за страна в Европейския съюз “, безапелационен е той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР