Нещата са в реда на нормалното, начинът и формата на

...
Нещата са в реда на нормалното, начинът и формата на
Коментари Харесай

Шефът на ЦГМ: Валидацията е застраховка за пътниците и начин за улесняване на центъра за узнаване навиците на пътуване на гражданите

" Нещата са в реда на естественото, методът и формата на валидиране не са непознати за тези, които употребяват градския превоз в столицата. "

Това сподели шефът на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев на проява по какъв начин се валидира новото билетче за пътешестване в градския превоз. Поводът за нея бяха неяснотите, за които алармираха жители след въвеждането на новите транспортни документи от 1 януари. Припомняме, че санкцията, в случай че не валидираме картата си, е 3 лева По думите на шефа на ЦГМ при неработещи устройства няма да се постановат санкции. Има и гратисен интервал, до момента в който пасажерите свикнат с новите правила.

Валидацията е застраховка за пасажерите и метод за улеснение на центъра за узнаване навиците на пътешестване на жителите, сподели Димитър Дилчев.

" Само за първите три дни на тази година има толкоз валидации в столичния градски превоз, що се касае за две седмици на месец декември, тъй че последователно хората стартират да привикват ", сподели той.

Той разяснява премахването на картата за една линия.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР