Нещата са едни и същи, когато се отнася до хора

...
Нещата са едни и същи, когато се отнася до хора
Коментари Харесай

Журналистически коментар за Баневи: Прокуратурата все едно е в предизборна кампания

Нещата са едни и същи, когато се отнася до хора като Баневи и до роми. Това, което се случи с Баневи, е доста ненадейно – те получиха 300 декара подарък при " Русалка " от един регионален шеф от Движение за права и свободи преди десетина години. Такива неща има по всичките им покупко-продажби – по принцип има някакви правила, когато вземаш заеми, заеми, правиш покупко-продажби, при тях това го няма. Плащат 10% и другото го покриват със покупко-продажби посредством обезщетителни бонове, да вземем за пример с икономическото министерство. Това съобщи основният редактор на " 168 часа " Слави Ангелов.
Как 20 години не се случиха тези арести, а се случиха в този момент? Прокуратурата все едно е в предизборна акция, добави пред Нова телевизия основният редактор на " 168 часа ".
Много неща в тази ситуация са дразнещи. Какво е това обвиняване към Баневи за 1,5 млн. лв., откакто страната заплати 15 млн. лв., с цел да почисти рисковия химикал в " Полимери " , добави нов въпрос Ангелов (бел. ред. – когато този случай гръмна, Евгения Банева се оплака, че " Полимери " се ръководи от синдик, те са излезли от 2012 година и предприятието нямало обвързване към нито една банка, единствено към енергото). И охарактеризира Банев като " паразит " и " комсомолец " . Такива хора всеобщо има в партиите, а ние се чудим за какво нещата не вървят, безапелационен беше Ангелов.
Всеки си мисли, че има нещо подозрително – те до момента са плащали, с цел да не им се случва нищо, в този момент нещо се е трансформирало, сподели още журналистът. Те са като термити – да унищожат едно дружество, нарязвали са даже машини за скрап. Това в Троян е било най-голямото на Балканите за произвеждане на електромотори. Баневи можеше да унищожат мавзолея без гърмеж, Бакърджиев да не се мъчи . Много е смешно, че ще ги проверяват за единствено 1,5 млн. лв. , съобщи Ангелов. И напомни по какъв начин още при Panama Papers излязоха данни за офшорките им, по какъв начин преди 1 година Бойко Борисов говореше за тях като каращи " Майбах ", като добави, че доста се тревожи каква е отминалостта за закононарушението, за което в този момент Баневи са упреквани. Оттук нататък всичко ще върви доста постепенно и ще е един театър, който няма да докара до нищо – като знаем по какъв начин върви съдът, те ще изискат нещата да бъдат прекъснати по отминалост , предвижда Слави Ангелов.
Относно пуснатите фотоси от вкъщи на Баневи, Ангелов беше безапелационен – храним народа. Единствено могат да настроят хората към по-богати хора, спечелили почтено парите си, заключи журналистът. Изпростяването е реалност – такива същества могат след време да бъдат холограми в Националния исторически музей, само че в този момент са модел за подражателство на доста хора , добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР