Нещата са динамични, дали ИТН ще има свой вицепремиер ще

...
Нещата са динамични, дали ИТН ще има свой вицепремиер ще
Коментари Харесай

ИТН: Не знаем колко министерства ще са за нас и дали ще имаме вицепремиер

Нещата са динамични, дали Има Такъв Народ ще има собствен вицепремиер ще бъде конкретизирано при сключване на съглашението, съобщи след консултациите при президента Румен Радев Любомир Каримански от " ИТН ".

" Днес ще имаме среща и на парламентарната група, и на специалистите - ще бъдат разисквани всички вероятни стратегии, които са приложени - дали това са финалните. Трябва да преценим всичко, което е написано вътре още един път. Засега към момента не знаем какъв брой министерства ще има за нас, дано да забележим дефинитивно какво ще предложат, при промени от другите политически сили. Ние ще измерваме в обединен стандарт при съдружното съглашение. Ще държим на честността. Нашите претенденти са тим клас " А ", добави Любомир Каримански.

По думите му алената линия е линията на уместност, честност, на единни стандарти, на това нещата в действителност да бъдат разисквани съдружно.

" Силно се надяваме да има 4-годишен мандат, да има устойчиво ръководство и хората да са спокойни ", сподели още Любомир Каримански.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/1451613415337853
" Убеден съм, че с опита имате ясна концепция за провокациите и имате подготвеност да допринесете за тяхното решение, съобщи Румен Радев по време на срещата. С общи старания могат да бъдат надмогвани разликите в името на бъдещето на България, сподели Радев. Вашето присъединяване в тези съвещания е значимо, добави Радев.

Тошко Йорданов отговори, че от дълго време ясно са декларирали, че ще създадат всичко по силите си, с цел да има обикновено държавно управление.

Винаги сме спазвали думата си, без политическо двуличие. Ще бъдем предвидими и лоялни сътрудници, в случай че сътрудниците от останалите сили също бъдат такива. В момента е извънредно значимо да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ и Движение за права и свободи към момента не е разграден, добави Тошко Йорданов като очерта за цел страната да стартира да се възстановява.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР