Нещата преминаха от зле към най-лошото за двойка в Four

...
Нещата преминаха от зле към най-лошото за двойка в Four
Коментари Харесай

Звездата от Four In The Bed отнесе брутално удар към домакина, докато се сблъскваха с „кошмарния“ престой

Нещата минаха от зле към най-лошото за двойка в Four In A Bed на Channel 4, защото те дефинираха спокойния си глемпинг престой като " призрачен сън ".

В четвъртата част на хитовото риалити шоу четирите двойки се завърнаха, до момента в който се състезаваха за огромната премия за най-хубав B&B за седмицата. В шоуто в четвъртък (4 юли) беше време домакините Антон и Ема да поемат юздите, до момента в който забавляваха гостите си в първокласния си глемпинг в Девън.

Но макар че множеството от гостите желаеха да го видят нагоре, за фамилната двойка Шелия и Фил концепцията да спят на открито в палатка беше трагична. При идването си в къмпинга Шелия даде да се разбере, че уединението навън не е за нея.

Фил сподели: „ Ами, това е провинциално. “ Оглеждайки се в близост, Шелия отговори: „ Най-големият ми призрачен сън Фил! “

Въпреки че Фил се опита да се възползва оптимално от това, прегръщайки се навън, Шелия явно се усещаше неловко. По-късно тя се поразрови при домакина Антон за изискванията за спа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР