Нещата не са толкова сложни, но са трудни за осмисляне

...
Нещата не са толкова сложни, но са трудни за осмисляне
Коментари Харесай

Николай Марков: Борисов провежда правилна политика, но е възможно най-неправилния човек за нея

" Нещата не са толкоз комплицирани, само че са сложни за осмисляне от средностатистически балкански мозък. Борисов организира вярна политика, само че е допустимо най-неправилния човек за нея.
Лошата му личностна характерност е неговата примитивност и вродени престъпни пристрастености. Голямата му неточност е, че има мъчителна потребност да бъде харесван и обичан ", написа специалистът по национална сигурност.
 Николай Марков: Борисов е извънредно рисков състезател, за разлика от белите политически мишки Николай Марков: Борисов е извънредно рисков състезател, за разлика от белите политически мишки
Първият капан, който щракна зад политическите ни орки беше единодушието им да решат казуса с избори, т.е. да вкарат митинга в институц...
" Неговите съперници са тъкмо противоположното - покровители и проводници на допустимо най-грешната политика за страната ни, само че са допустимо най-правилните хора за осъществяване на борисовата политика, в нейния съвършен политически смисъл и практично наличие.
Къде е допирателната сред тези вселени? - Няма такава. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР