Нещата не са розови в Париж след края на паузата

...
Нещата не са розови в Париж след края на паузата
Коментари Харесай

Галтие обвини Световното първенство за състоянието на ПСЖ

Нещата не са розови в Париж след края на паузата за Световното състезание през 2022 година ПСЖ претърпя второ проваляне в Лига 1 в последните си пет мача, защото настоящите първенци изгубиха с 0:1 против Рен в неделя след срамна загуба с 1:3 от Ланс на 1 януари. Въпреки че Кристоф Галтие не беше доста угрижен от загубата, той показа, че неговият тим би трябвало да се усъвършенства.

" Трябва да си върнем играта. Знаехме, че това ще бъде сложен мач и беше по този начин. Имахме топката, само че не успяхме да ги застрашим. Рен се защитаваше с прекомерно голяма лекота. Не се тормозя, само че имаме нужда от събуждане. Световното състезание свърши. Бяхме разпръснати от осем седмици, тъй че би трябвало да възстановим малко сплотеността и темпото.

Това е напрегната лига, само че не съм привикнал да виждам класирането. Фокусирам се върху представянето и имам работа за извършване ", показа Галтие.

Преднината на ПСЖ в горната част на таблицата към този момент е понижена до три точки. Те имат 47 точки от 19 мача. Вторият Ланс е единствено на три точки от първото място, а Марсилия изостава на 5 пункта.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР