Нещата намирисват на конфликт между институциите, който освен, че е

...
Нещата намирисват на конфликт между институциите, който освен, че е
Коментари Харесай

Първанов: Атаката срещу Радев е измислена, това е опит да се дискредитира президента

" Нещата намирисват на спор сред институциите, който с изключение на, че е прекомерно подранил е и доста нездравословен и доста рисков във времето преди и по време на българското председателство на Европейски Съюз ". Това съобщи в ефира на Нова тлевизия президентът на България за интервала за периода 2002-2012 година Георги Първанов. Той разяснява обстоятелството, че преди дни депутатите сътвориха краткотрайна комисия, която да ревизира процедурата по желание на нов вид военен аероплан за българската войска и в частност дейностите на президента Румен Радев.

„ Аз мисля, че това е една измислена атака”, сподели Първанов и посочи: „ За мен това е една офанзива, която е лишена от основание”. " Генерал Румен Радев отговори почтено и професионално по тази тематика ", счита Първанов.

„ Президентът не предстои на парламентарен надзор, това е по-скоро някакъв честен импийчмънт, това е опит да се дискредитира президента. Това е една прекомерно ранна офанзива. Остава президентът да отговори със серия от наложено несъгласие на закони”, добави Първанов.

„ На този стадий това намирисва на възникване на война сред институциите. Твърде рано е да смъкват Румен Радев. Аз не изключвам една такава догадка – може би някой мисли рано или късно да се стигне до разновидността - избори 3 в 1 – локални избори, които ще са постоянни, предварителни парламентарни избори и предварителни президентски избори и да се направи Големия шлем”, съобщи Първанов. ​
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР