Нещата наистина отиват на кучетата в епидемията от кражби в

...
Нещата наистина отиват на кучетата в епидемията от кражби в
Коментари Харесай

Супермаркетите са принудени да поставят етикети за сигурност на храните за домашни любимци, тъй като епидемията от кражби от магазини се влошава

Нещата в действителност отиват на кучетата в епидемията от обири в магазини, защото магазините са принудени да слагат етикети за сигурност на храните за домашни любимци.

Анти - етикетите за кражба, които за първи път се появиха на пържола, се употребяват за храна на по-ниски цени за нашите животни. Забелязахме личния състав на Sainsbury да маркира продукти, в това число лична марка кучешко месо на стойност £4,50, £5 Whiskas Fish Favorites и £6,10 Cesar Country Stew. Съперникът Tesco маркира сходна селекция, в това число кучешка храна за £3,65 и котешка храна за 3,30£.

Кражбите скочиха, защото сложните хора се обърнаха към черния пазар. Емелин Тейлър, хазаин на подкаста Retail Crime Uncovered и професор по криминология в City, University of London, сподели: „ Обединеното кралство е в разгара на зараза от обири от магазини. Всички сме привикнали да виждаме скъпите продукти предпазени, само че в някои случаи това е изместило кражбата към по-евтини продукти.

„ Престъпниците, коит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР