Не търсете Тейлър Суифт с Травис Келс. Тя се мотае със Софи Търнър

...
Нещата може да не са потръгнали между Джо Джонас и
Коментари Харесай

Нещата може да не са потръгнали между Джо Джонас и Софи Търнър, но връзката й с бившата му приятелка Тейлър Суифт изглежда върви гладко.

Членът на триото Jonas Brothers е в разгара на развода със звездата от „Игра на тронове“, с която споделя две малки дъщери.

В четвъртък, същия ден, в който Търнър подаде петиция да накара Джонас да върне децата им в техния „завинаги дом“ в Англия, тя беше забелязана за втори път тази седмица със Суифт.

Търнър и Суифт вечеряха в четвъртък вечерта в хотел Barrière Fouquet в Ню Йорк, заедно със сестрите Хаим Есте, Даниел и Алана Хаим, според списание People.

Суифт и Търнър също бяха снимани ръка за ръка по време на момичешка вечер в Голямата ябълка във вторник.

Суифт се среща с Джонас още през 2008 г.

Тъй като раздялата им се случи точно преди издаването на нейния албум „Fearless“, хората се забавляваха безкрайно, опитвайки се да разберат дали някоя от песните в колекцията може да е вдъхновена от Джонас.

Джонас наскоро подаде молба за развод от Търнър след четири години брак и скорошната му бивша съпруга отдавна е явна почитателка на Суифт.

Съобщава се, че Търнър е публикувал в социалните медии „It’s NOT a bop @TaylorSwift“, относно сингъла на Суифт от 2021 г. „Mr. Съвършено добре”, за който мнозина смятат, че е за Джонас.

Суифт направи повторна публикация и добави: „Завинаги коленичейки за [кралицата] на севера“ във връзка с известната роля на Търнър „ПОЛУЧИХ“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР