Нещата, които се изписаха и изказаха относно такива тежки заплахи

...
Нещата, които се изписаха и изказаха относно такива тежки заплахи
Коментари Харесай

За драмата в семейството на Ангел Бончев - малкият син проговори

Нещата, които се изписаха и изрекоха по отношение на такива тежки закани и така нататък, са пресилени. Има проверяващи органи, те ще изяснят нещата. Това съобщи пред Нова телевизия Ангел Бончев-младши, наследник на предприемача Ангел Бончев.

"Има спор сред брат ми и татко ми, обвързван с бизнеса. Брат ми претендира, че всичко е на него и на още един човек с него. Той претендира, че баща надали не ги е изгонил, без да им заплати това, което е тяхно, само че това не е по този начин. Цял сезон се работи и се изкарват пари, а татко ми не получава нищо. Става дума за хидропарк Казичене, който татко ми е дал на брат ми да упрявлява. Реално те прибират всичко, а татко ми не получава нищо в подмяна ", сподели младежът.

"Баща ми беше раздразнителен, непрекъснато предизвикан. Един път брат ми му скочи на пердах, аз ги разтървах и след това си потеглих. Впоследствие брат ми отново му е скочил на пердах. Баща ми пусна тъжба в полицията ", добави Ангел.

"Не си приказвам с брат ми, аз към този момент нямам брат! Бих му споделил да се замисли с какви хора се обкръжава, той се въздейства доста от хора, които не са хора ", посочи младежът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР