„Нещата, които не просто обещавахме, а направихме в последните парламенти,

...
„Нещата, които не просто обещавахме, а направихме в последните парламенти,
Коментари Харесай

Христо Проданов: Топ приоритетът на БСП са доходите и борба с инфлацията

„ Нещата, които не просто обещавахме, а направихме в последните парламенти, бяха извънредно ориентирани към хората, уязвимите групи, младите фамилии. “

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия лидерът на листата на “БСП за България “ в 23 МИР София Христо Проданов.

„ 2 млн. са пенсионерите, на които преизчислихме пенсиите. Битката на Българска социалистическа партия за минималната работна заплата, която да бъде 50% от междинната за страната - това са към 600 хиляди работещи. Всички деца до 12-ти клас получават безвъзмездни учебници, еднократната помощ от 300 лева за учениците до 4-ти клас, безплатните детски градини. Това е реализирано само с помощта на напъните на Българска социалистическа партия “, уточни социалистът.

Проданов изрази вяра, че хората, които под една или друга форма са усетили наличието на Българска социалистическа партия, да го оценят и да поддържат партията на изборите на 2-ри април.

„ Доказахме, че това, което обещаваме в съпротива - го изпълняваме, когато имаме опция “, сподели още той.

Във връзка с референдума, който Българска социалистическа партия инициира, социалистът изясни какво съставлява джендър идеологията:

„ Тя проповядва и разпространява съществуването на още 40-60 полa, с изключение на мъжа и дамата. Тази идеология възпитава безполово общество, общество без жанр, татковина и памет. Този въпрос настава доста съществено по целия свят, в България също. Ние настояваме да не промиват мозъците на децата до 18 година След това всеки може самичък да взима решение “, изясни той.

По думите му Българска социалистическа партия повдига тематиката тъкмо в този момент, поради неотдавна взето решение от Европейския парламент:

„ Приеха Съветът на Европа да ратифицира от името на всички европейски страни Истанбулската спогодба. Затова сигнализираме обществото, че това е извънреден камшик за него и ние би трябвало да съхраним фамилните полезности “, безапелационен е той, само че посочи, че дневният ред на обществото остават приходите и инфлацията, това е и топ целта на Българска социалистическа партия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР