Нещата били форсирани от майката на парламентарния шефВсички са наясно

...
Нещата били форсирани от майката на парламентарния шефВсички са наясно
Коментари Харесай

Стана ясно кой е подпомогнал раздялата на Лена Бориславова и Мирослав Иванов

Нещата били форсирани от майката на парламентарния началник

Всички са наясно с това, че годежът на Лена Бориславова и Мирослав Иванов бе цялостно театро.

Оказва се обаче, че има нещо в раздялата сред Лена Бориславова и Мирослав Иванов, което не бе обявено на необятната общност. Двойката се разделили благодарение на майката на някогашния парламентарен началник – вуйна Димка. Именно тя упорствала синът й да постави завършек на този срам.

Консервативната дама и брачният партньор й Николай обърнали напълно мнението си за на пръв взор изисканата и образована Лена Бориславова, когато видели по какъв начин Кирил Петков рови най-безсрамно под полата й, а по-късно Лена му гука на уше в скъпарски ресторант в Солун.

Въпреки, че Мирослав бил наясно, че годеницата му не му е вярна, той нямало да постави завършек на връзките им, защото бил прекомерно колеблив. Именно заради тази причина вуйна Димка взела нещата в свои ръце и обработила доста деликатно плахия си наследник. Тя била безапелационна, че е извънредно време да постави завършек на този позор, който Лена изля на главата му.

Още повече имайки поради обстоятелството, че Иванов надали не бил заставен да заведе Лена Бориславова на сбирката на Политическа партия и да показва пред останалите депутати огромната си обич и цялостно безгрижие за клюките след абсурда.

Мирослав Иванов бил подготвен да търпи цялото това почитание, само че не и вуйна Димка, за която се приказва, че коли и беси в фамилията им. Тя била безапелационна, че не устоя на присмеха на съседите и е извънредно време синът й да разкара смуглата хубавица. Сякаш не стига всичко останало, ами Лена Бориславова имала наглостта да смъкна пръстена незабавно, откакто медиите не помниха за абсурда поради реденето на новия кабинет.

Така подтикван от майка си, Мирослав Иванов декларирал на Лена, че избира да се разделят за известно време. Запознати издават, че това е една от най-смелите действия, които е правил в миналото в живота си.

Лена обаче освен, че не се разстроила от този факт, ами това и чакала. На нея към този момент й било писнало да обикалят из концерти и напред-назад, единствено и единствено да бъдат снимани като влюбена двойка след експлоадирането на парапетния скандал.

Така стана ясно, че годеж няма, не е имало и същински пръстен, а към днешна дата двамата са се отдалечили един от различен. При все, че раздялата, желана от Мирослав, блъснала съществено по егото на Лена, сърцето й не било засегнато за разлика от неговото.

Най-щастлива от тази развръзка била вуйна Димка, която от години врънкала сина си да си откри жена, с която да я дарят с внуци, защото сестра му към този момент имала две деца. Едва ли някой счита, че кариеристка като Лена Иванова мечтае за деца още повече в този миг.

Да не забравяме и мълвата, съгласно която с изключение на с Кирил Петков, Лена Бориславова имала връзка и с Ицо Хазарта

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР