Неща, за които не обичаме да говорим, защото ни поставят

...
Неща, за които не обичаме да говорим, защото ни поставят
Коментари Харесай

Ето кои зодии умеят да си държат устата затворена и никога н...

Неща, за които не обичаме да приказваме, тъй като ни слагат в неловко състояние или ни показват в неприятна светлина, могат непоправимо да ни изложат. Затова е доста значимо да намерим човек, на който сляпо можем да се доверим и който ще запази тайната ни.

Ето кои зодии умеят да си държат устата и в никакъв случай няма да ви разочароват:

Скорпион

Скорпионът е извънредно загадъчен. Като никой различен зодиакален знак той внимава доста с кого какво ще показа. Обикновено минава дълго време, до момента в който някой завоюва доверието му. Но даже и тогава не е изцяло сигурен дали да му разкрие съкровените си усеща и мисли. Недоверчивостта му е пословична и в случай че към нея се прибавят и разочарования, би могло да се чака, че Скорпионите по-скоро ще отнесат тайните си в гроба, в сравнение с да ги доверят на някого.

Риби

Също толкоз положителни пазители на секрети са и Рибите. Не на вятъра съществува изразът „ Мълчи като риба “. Чувствителните Риби добре знаят по кое време е по-добре да си държат езика зад зъбите и пазят съзнателно поверените им секрети. Те не се учудват на нищо и даже да им споделите нещо скандално, няма да ви осъдят. Пред тях можете да си кажете всичко като на изповедник и да сте сигурни, че и най-срамните ви секрети ще бъдат опазени.

Лъв

Въпреки господарския си фасон или може би тъкмо поради него, Лъвът умее чудесно да пази секрети. Той никога няма да съобщи доверието, което сте му дали своят вот, тъй като този горделив и милосърден знак е привикнал хората да изливат душата си пред него. Извън всяко подозрение е, че Лъвът не желае да се покаже като лицемерен изменник, а като първокачествен поддръжник. Той ще брани тайната ви със зъби и нокти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР