Неща, които не трябва да носите, когато пътувате Можете да

...
Неща, които не трябва да носите, когато пътувате Можете да
Коментари Харесай

НИКОГА не носете тези неща в самолет

Неща, които не би трябвало да носите, когато пътувате

Можете да се чувствате удобно както в самолета, по този начин и когато пристигнете на местоназначението си, без да жертвате жанр – само че всеки знае мъката да носите неправилното нещо, което може да направи полета ви неуместен. Ето какво е добре да избягвате и по какъв начин да го замените по този начин, че да се чувствате удобно.

Как да взимаме верните решения

Бижута или обемисти аксесоари

Металът ще ви забави във връзка с инспекцията по сигурността. Аксесоарите могат да задействат металотърсачите; както и обувките, които имат огромни железни декорации или шипове. Бижутата, които могат да бъдат сложни за унищожаване, също ще ви забавят на линията за инспекция. Всяко украшение, завършено като евентуално оръжие, също повдига подозрения.

Носете вместо това: Свалете бижутата си – като се изключи елементарна гривна, която можете елементарно да свалите, да речем – и ги проверете с багажа си или ги поставете в чантата си.

Защо в никакъв случай да не употребявате хотелските сешоари

Всичко плътно

Тесните талии, поли, блузи, ризи са неразрешени по време на пътешестване, заради простата причина, че телата ни естествено се подуват, когато летим. Искате да избегнете конвулсии до момента в който се движите и седите. Ограничителното облекло не се съчетава добре с отичане, по-добре е да можете да се движите комфортно, като насърчавате здравословното кръвообращение и избягвате дълбока венозна тромбоза – кръвни съсиреци в краката.

Носете вместо това: Всичко с еластична талия. Клинът и стилните потници могат да ви накарат да се чувствате уютно, без да жертвате стила си. Модерните дизайни спортни екипи и спортни екипи се трансформират във все по-често срещана мода по летищата.

Неудобен сутиен

Едно от най-важните неща, които би трябвало да избягвате, до момента в който летите, е неуместният сутиен. Сутиен, който се забива в раменете и гърдите ви, ще става все по-стягащ във въздуха.

Носете вместо това: Безшевен състезателен сутиен, който няма железни пластини или кукички.

Оскъдно облекло

Толкова сте разчувствани от тази почивка на плажа, че се хвърляте по изрязана блуза и леки къси панталони, до момента в който не се окажете замръзнали в кабината на самолета. Друг проблем с оскъдните връхни облекла е, че те могат да бъдат обидни в избрани страни и култури. Освен това при положение на пожар или евакуация е по-добре да бъдете изцяло покрити - пързалката за евакуация не е неуместна на гола кожа.

Носете вместо това: Слоеве, пластове, пластове! Има огромна разлика в температурата в кабината по време на полет и преди политане. Ако не желаете да носите доста пластове, приберете ги в ръчната си чанта, когато температурите стартират да падат.

Високи токчета, джапанки и чехли

Може да е мъчно да изберете верния чифт обувки за хвърчене. Високите токчета могат да ви забавят при положение на евакуация. Джапанките не са най-стилните и комфортни варианти, също така те оставят краката ви открити, а летищата са подслон на съществени бактерии, които могат да ви донесат гъбични инфекции.

Вместо това носете обувки с връзки, които можете да стегнете и разхлабите, в случай че е належащо.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР