Несериозно и грозно е изведнъж Гешев да говори, като досега

...
Несериозно и грозно е изведнъж Гешев да говори, като досега
Коментари Харесай

Ирена Анастасова, БСП: Може за довиждане Гешев да ни каже интересни неща

Несериозно и грозно е внезапно Гешев да приказва, като до момента е мълчал. От какво се опасяват ГЕРБ? Може за сбогом да ни каже забавни неща, които да бъдат тествани от идващия основен прокурор. Той обаче би трябвало да даде отговор за какво чак в този момент научаваме тези неща.

Това съобщи за " Нова нюз " Ирена Анастасова от " Българска социалистическа партия за България ".

" Мислите ли, че депутатите са задоволително способени да преценяват дали някой е направил закононарушение? Особено Борисов, който какво ли не е избълвал против Народно събрание. Той разрушаваше институцията, в този момент употребява един от механизмите да основава комисия за имунитетите. Удобно му е по този начин да се избавя. Кирил Петков изяснява, че ще си даде имунитета преди комисията да приключи работата си. Бавно и несъмнено се извършва сюжета, разказан в записа на Политическа партия. Засега комисията не е от 6 месеца, само че задачата е туптене на топката. Човек, който няма терзания от това, което е правил, ще си даде имунитета ", акцентира Анастасова.

Тя уточни, че има единствено един случай, в който е пожелан имунитет, заседавала е комисия и снемането на имунитета е било отказано:

" В останалите случаи всички депутати си дават имунитета непринудено. Гешев внезапно стартира интензивно да работи. Всичко, което става сега, толкоз незабавно и бързо, към този момент е пределно ясно, че болшинството желае допустимо най-бързо да махне основния прокурор. Предоставените документи от Гешев не са с гриф " строго секретно ". Ако бях на мястото на президента, щях да изчакам решението на Конституционен съд преди да подпиша указа ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР