Несемеен, интелигентен, красив и същевременно сам - понякога това е

...
Несемеен, интелигентен, красив и същевременно сам - понякога това е
Коментари Харесай

7 типа мъже, които не подхождат на нито една жена

Несемеен, образован, хубав и в същото време самичък - от време на време това е просто орис или шанс, само че в множеството случаи демонстрира, че казусът е в мъжа. 

Вероятно той е от мъжете, които не подхождат на нито една жена. Ето кои са 7-те вида от представителите на мощния пол, за които важи това.

1. Момчето на мама

На първата среща той ще се появи с идеално изгладени облекла, а на втората към този момент ще ви запознае с майка си. Вероятно той просто се пробва да открие майка си във вас и в бъдеще ще трансферира тежестта на всички значими решения върху вас.

Какво да вършиме: По-добре си вземете котка, в сравнение с да допуснете този мъж в живота си. 

2. Вечният романтик

Романтиката не всеки път е знак на обич. 

Вечният романтик евентуално чака от вас да се научите да се задоволявате с малко (защото не е в положение да ви даде много).

По-добре сложете завършек на тази връзка, преди да е станало прекомерно късно.

3. Мъж вид Кристиан Грей

Хипнотичен взор, безусловно самочувствие и чувството, че целият свят е в краката му - по този начин той вижда себе си и това е усещането, което се пробва да остави във вас.

Жаждата му за безспорен надзор над живота ви може да ви умори доста бързо. Такъв мъж чака само послушание от обичаната си.

4. Вечният прелъстител

Дори да се държи като умел прелъстител, евентуално в дълбините на душата му живее нерешителен млад мъж, който е привикнал да бъде отхвърлян още от тийнейджърските си години. Той се стреми да получи всичко, което не е получил тогава.

5. Красавецът

Той знае, че дамите го харесват и може да приказва с часове за триумфите си. Този мъж знае по какъв начин да очарова съвсем всяка дама, само че единствената му цел е задоволи нарцистичното си его.

6. Услужливият другар

Той постоянно отсрочва срещите си с вас поради проблемите на другите - приятелят му е закъсал с колата, майка му има потребност от помощ и така нататък

Този мъж чака от вас просто да изчакате безмълвно, до момента в който той реши проблемите на другите. За него в никакъв случай няма да сте преди всичко.

 7. Лудият академик

Той учи с интерес всяка тематика, която е изцяло безполезна в всекидневието. Връзката с него може да наподобява като приказка единствено в начало, до момента в който странностите му не стартират да си проличават. Към този вид тип мъже се отнасят и геймърите, които прекарват няколко десетки часа седмично в киберпространството, както и креативните хора.

Ако не съумеете да разберете значимостта на заниманието му, връзката ви сигурно няма да продължи дълго. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР