Несебърският бос Димитър Желязков – Очите продължава да се забавлява

...
Несебърският бос Димитър Желязков – Очите продължава да се забавлява
Коментари Харесай

Митьо Очите се фука с яхта и уловен калкан

Несебърският необут Димитър Желязков – Очите продължава да се забавлява и да нервира враговете си. Негови доближени изпратиха до редакцията на Флагман.бг фотография на Митьо, на която той театралничи с набучен на харпун калкан.

Кадърът е изработен преди броени дни на борда на яхтата на Очите. Желязков към този момент се е върнал към едно от обичаните си занимания, гмуркайки се във водите на Черно море. Босът нееднократно е признавал, че обича да лови рапани, а в този момент показва и пристрастеността си към риболова, ловувайки дълбоководния див звяр.

На фотоса, който демонстрира Митьо Очите по бански, се вижда, че босът продължава да натрупа мускулна маса и по краката. Тази част на тялото доста изоставаше от огромните бицепси на Митьо, защото гавазите на Божидар Кузманов – Кравата бяха нанесли съществени провали на Желязков от кръста надолу след стрелбата във 4you.

По тялото на несебърлията към този момент не се виждат и белези, които да припомнят за кървавата кланица доскоро повече от година в Слънчев бряг.

Припомняме, че преди към месец Очите се поглези със супермощно „ Дукати”. Той решил да отпразнува разрива в редиците на кръвния си зложелател Божо Кравата със скъпия подарък, върху който може да бъде видян да фучи из улиците на Несебър и Слънчев бряг. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР