Несебърският Ал Капоне Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, подготвя

...
Несебърският Ал Капоне Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, подготвя
Коментари Харесай

Митьо Очите омъжва малката си дъщеря с пищна сватба в Бургас

Несебърският Ал Капоне Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, приготвя обилна женитба на дребната си дъщеря Ивелина, която е планувана за тази есен. Тя ще се състои в 5-звездния бургаски хотел „ Приморец “, само че за момента не е конкретизирана точната дата на венчавката.

Запознати обаче издават, че бъдещата булка ще каже заветното си „ Да “ на своя фаворит Никола на 21 или на 28 септември, защото държи да се омъжи в събота.

 

25-годишният Никола – бъдещият шурей на Митьо Очите, е наследник на бургаския предприемач и някогашен общински консултант на Бургас от ГЕРБ Пеню Мечков. На последните локални избори обаче Мечков не попадна измежду претендентите за общински съветници на ГЕРБ в морския град. Според мълвата, строителният бизнесмен е бил, „ разжалван “ от партията на Бойко Борисов точно поради връзката на наследника си с дъщерята на Митьо Очите.

 

Ивелина и Никола живеят на фамилни начала от към 2 години, като населяват необятен апартамент в непосредствена непосредственост до Морската градина в Бургас.

 

Жилището е предоставено на влюбените гълъбчета не от Митьо Очите, а от бъдещия му сват Пеню Мечков, който съгласно осведомени към този момент въртял общ бизнес с Морския Ал Капоне и двамата строели баровски летни вили в село Кощарица.

 

Ивелина е по-малката щерка на Митьо Очите и за разлика от кака си Станислава, не е ангажирана с незаконния бизнес на татко си. В този ред на мисли, тя рядко може да бъде засечена в Слънчев бряг и в Несебър, където се разгръща въздействието на Димитър Желязков. Нейният любим Никола обаче към този момент усвоява тънкостите на строителния бизнес и скоро му следва да построи първата лична жилищна кооперация в Бургас, разкриват осведомени.

Никола и Ивелина са дружно още от възпитаници и въпреки за 7-годишната си връзка да са се разделяли неведнъж, към този момент са решили да основат лично семейство. Засега обаче Ивелина не е бременна, обратно на слуховете носещи се из Слънчев бряг.

 

Двете дъщери на Митьо Очите – Станислава и Ивелина, изгубиха родната си майка Тянка в ранна детска възраст, откакто на 9 ноември 2001 година бомба, предопределена за татко им, избухна пред дома им в Несебър и раздра на части брачната половинка на Димитър Желязков, както и нейния брат Славчо. Мощният гърмеж с 1,5 кила тротил беше подложен в остаряла „ Жигула “ пред къщата на Желязкови като част от свирепата нарковойна, която се водеше по родното Черноморие. Седмица след жестокия бомбен атентат бяха задържани Стоян Димитров – Толупа, Иван Рибов и Кероп Погосян. Тримата гният с доживотни присъди в Бургаския затвор.

 

След гибелта на брачната половинка си Танка Митьо Очите наема за детегледачка на двете си дъщери хубавицата от Поморие Антигона, която извършва ролята на домашна прислужница в къщата му. С течение на времето тя съумя да омае наркомафиота и да се трансформира от бавачка в мащеха на дъщерите му.

Блондинката с гръцка жила в кръвта подари Димитър Желязков с първороден наследник през август 2005 година, а преди седмица наследникът на Очите, който носи неговото име, беше зрелостник, откакто съумя да приключи Професионалната гимназия по туризъм „ Иван Вазов “ в Слънчев бряг.

 

За абитуриентския бал Димитър Желязков-младши дойде на сборния пункт на гимназията с черно „ Ламборгини Авентадор “ – първият модел с 12-цилиндров мотор. Возилото със заводска цена от над 1 млн. лева не е благосъстоятелност на татко му, а е взето назаем. Неофициално се твърди, че то е предоставено на зрелостника от плевенския престъпник Камен Балбузанов – Куката, който е пръв другар на Очите.

 

В Несебър са на мнение, че Димитър Желязков-младши ще подхване личен бизнес под шапката на татко си, от който е наследил освен визията, само че и лидерския манталитет. Димитър-джуниър си имал лична тайфа, формирана от младежи от Несебър, Поморие, Свети Влас и Бургас, които го приемали като собствен „ патрон “.

Инфо: Уикенд

Тагове: Пеню Мечков Димитър Желязков Митьо Очите Никола Мечков Стоян Димитров – Толупа Иван Рибов Кероп Погосян сватба Камен Балбузанов – Куката
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР