Несебър каза довиждане на децата, които бяха част от 9-я

...
Несебър каза довиждане на децата, които бяха част от 9-я
Коментари Харесай

Milan Academy Junior Camp си взе довиждане с Несебър

Несебър сподели " сбогом " на децата, които бяха част от 9-я Milan Academy Junior Camp Bulgaria. Шест дни градския стадион в Несебър бе обагрен в алено черни цветове и гръмко огласян от химна на европейския гранд. Деца на възраст от 5 до 17 години от всички краища на България, както и участници от Полша, Шотландия, Украйна, Русия, Италия и Съединени американски щати, имаха достойнството да облекат екипа на " росонерите " и да упражняват при едни от най-опитните италиански експерти от Академията на Милан, които дойдоха в Несебър.

На церемонията тази заран техническият шеф Масимилиано Ферари даде отлична оценка на изискванията, организацията и цялостното протичане на кампа в Несебър, както по време на тренировките, по този начин и по време на извънтренировачните интензивности. Емоционални и вдъхновяващи за децата думи и благодарности към родителите споделиха и останалите италиански треньори - Катело Гарджуло, Дамяно Мороти, Вирио Перели, Лука Гориети, както и българските им сътрудници Георги Марев, Калоян Дренков и Асен Нешев.

От трибуните на стадиона, където родители и близки на дацата развяваха червени и черни знаменца, слезе и някогашният футболист на Левски Нешко Милованович, който през шестте дни на кампа следеше тренировките от близко. Той пожела на децата да гледат единствено на напред и да не не помнят тази седмица, в която са били облечени в цветовете на огромния Милан, тъй като това е огромна отговорност.

И това издание на Milan Academy Junior Camp се организира със поддръжката на Община Несебър, ОФК Несебър и персонално на господин Николай Димитров-кмет на Община Несебър. Благодарности към тях и към сътрудниците от Таяранджет и минерална вода Хисар, към децата и най-много към родителите за тяхното доверие, изрази на финала и господин Ивайло Рачев, с помощта на който Milan Academy Junior Camp се развива в България от 2011 година. Той показа, че огромната цел е този план да прерастне в непрекъсната Академия на Милан в България и децата да имат опция да упражняват по методологията на Милан целогодишно.

DJ George - неизменима част от екипа, повдигаше настроението от 2-и до 7-и юли в Несебър, а обективът на Димитър Чилов запечатваше всички красиви и прочувствени моменти и радваше всички, които следват страниците на Milan Academy Junior Camp Bulgaria в обществените мрежи.

Екипът на Milan Academy Junior Camp Bulgaria сподели единствено “довиждане” на Несебър, тъй като единствено след месец той още веднъж ще бъде хазаин на 10-ото юбилейно за България издание.

Все още можете да се запишете за присъединяване на формалната страница www.milanacademyjuniorcamp.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР