Несъмнено Южен Централен район показва своето достойнство и то е

...
Несъмнено Южен Централен район показва своето достойнство и то е
Коментари Харесай

Стефан Димитров, прокурист на Неохим АД: Пожелавам Пловди...

Несъмнено Южен Централен регион демонстрира своето достолепие и то е обвързвано със земеделието и преработващата индустрия. Вярвам и в българската просвета, която се развива в Пловдив ​- място, което демонстрира, че не е единствено средище за историческото завещание на България, а място, където хората с виждане ​за България се събират. Пожелавам на Пловдив и Южен Централен регион да извършите това, което го няма на никое място в България, а точно -европейски иновационен хъб, обвързван със земеделието и преработващата индустрия. Желая триумф на университетите и всички тези научни служащи, които с труда си се грижат за просперитета на България.

Конкурсът „ Фермер на Тракия “ демонстрира, че земеделието и отглеждането на животни в България е живо. За поредна година вестник „ Марица “ съумя да излъчи най-хубавите фермери от Южен Централен регион, които в действителност би трябвало да бъдат подкрепяни. Именно този конкурс дава опция да покажем положителните практики, които се случват в България. И безспорно е нашето предпочитание Пловдив да стане център на българското земеделие от позиция на науката. Имаме тези предпоставки освен поради Аграрния университет, само че и поради редицата научни центрове, които се намират на територията на Пловдив. Именно по тази причина тук е мястото да се построи този хъб, обвързван със земеделието и производството на храни.

„ Неохим “ АД дава насърчителен ваучер на стойност 500 лева за един български земеделец, който създава хранителни артикули. С него ще има опция да закупи торове от нашата компания, от българския торопроизводител - „ Неохим “ АД.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР