Несъмнено, този 4G модел е едно от най-добрите Android предложения

...
Несъмнено, този 4G модел е едно от най-добрите Android предложения
Коментари Харесай

OnePlus 5T – фаблет от висока класа, с 18:9 AMOLED екран

Несъмнено, този 4G модел е едно от най-хубавите Android оферти на пазара с конкурентната си цена

OnePlus 5T предлага комфорта на огромен AMOLED екран с диагонал 6,01 инча

Флагманът OnePlus 5T, който наследи своя популярен предходник OnePlus 5, предлага няколко усъвършенствания в дизайна и съставените елементи, отстоявайки позицията на дръзновен съперник на смарт телефони от висок клас като Pixel 2, Galaxy Note 8 или Mate 10 Pro.

OnePlus 5T е 4G фаблет с съвършен 6-инчов AMOLED екран и резолюция 2160×1080 пиксела, известна още като FHD+. Новост при този модел е форматът 18:9 на екрана, наред с изтънената рамка и усъвършенстваната втора камера. Да имате 6-инчов екран в тяло, което е съвсем колкото това на 5,5-инчовия OnePlus, несъмнено е огромно достижение за дизайнерите на 5T.

Смартфонът е изпълнен в цялостен (unibody) алуминиев корпус, както своя предходник. Значимата смяна в дизайна е обвързвана и със датчика на пръстов отпечатък, който е ситуиран до главната камера на гърба вместо начело.

Двойната задна камера 16MP + 20MP e способна да записва 4К видео

„ Под капака ” на OnePlus 5T е мощният чипсет Snapdragon 835 с осем ядра на тактова периодичност 2,45GHz, допълнен от 6/8GB оперативна памет LPDDR4X и 64/128GB флаш сторидж. Липсва слот за microSD карти, само че при тази настройка подобен действително не е нужен.

Двойната съществена камера е усъвършенствана – тя към този момент е 16MP + 20MP (!), с опция за запис на 4K видео и електронна стабилизация на изображението (EIS). Предната камера за селфи има 16-мегаписелов датчик, както при OnePlus 5, и прави същата прелестна работа.

Технологията Dash Charging зарежда на 100% батерията за към 1 час през врата Type-C

OnePlus 5T разчита и на същата батерия 3300 мАч, с технология за бързо зареждане Dash Charge през USB Type-C врата, която възвръща потенциала до 100% единствено за към час, само че единствено при потребление на включените в комплекта щепсел и кабел.

Към момента OnePlus 5T се предлага със програмен продукт, привързан с операционната система Android 7.1.1, вместо с по-новата Android 8.0, само че обновлението се чака скоро, твърди производителят.

OnePlus 5T е наличен за продажби в разнообразни онлайн магазини, като цените варират в немалки граници. GearBest, да вземем за пример, предлага OnePlus 5T с 6GB/64GB за 403,63 евро – цена, която е годна при въвеждане на код bjhkoneplus , прецизираха от онлайн търговеца. Вариантът OnePlus 5T с 8GB/128GB е наличен за 473,44 евро с ваучър hk5toneplus .

OnePlus 5T е наличен във разновидности на паметта 6GB/64GB и 8GB/128GB

Несъмнено, това е едно от най-хубавите оферти за този класен фаблет, конкуриращ сполучливо по-скъпи от него модели. Очаквайте скоро в детайли показване на OnePlus 5T въз основата на усещания от работата с устройството.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР