Несъмнено президентът на Левски“ – Константин Папазов, е най-голямата атракция

...
Несъмнено президентът на Левски“ – Константин Папазов, е най-голямата атракция
Коментари Харесай

Тити Папазов вече много внимава за всяка своя постъпка

Несъмнено президентът на „ Левски “ – Константин Папазов, е най-голямата атракция в родния баскетбол. За него настояват, че е вманиачен, че е смешник и плачльо, както и експерт по психоатака и генератор на налудничави фантазии, които трансформира в действителност. Че е наивник, добряк и щастливо овчарче…

 

Скандалът, който избухна след присъединяване му в подкаста на Тото, в който описа по какъв начин на млади години обръснал косата на изгората си Гергана поради невярност, нанесе сериозен удар по имиджа му.

Тити е уверен, че вдигналият се звук имал за цел отстраняването му от синия футболен клуб, както и да го унизят пред обществото. Той обаче се зарича, че ще си върне любовта и уважението на всички, които е разочаровал с откровенията си.

 

Съжалява, че не е имало метод да бъде глобен още тогава (преди 28 години), тъй като в този момент моралният съд на хората е доста по-тежък. Нищо не го оневинява, само че не желае да вършат паралели с живота му през днешния ден. Другото, което му тежи е, че надарен водещ като Тото също потърпевш от откровенията му.

 

Не съди никого за реакцията по отношение на него след признанието и добавя, че всеки един от нас може да допусне неточност в живота си. Това, което му дава сили през днешния ден е, че към момента доста познати, както и непознати показват позитивно отношение към него. Заканва се, че ще си върне обичта на всички тези, които са му симпатизирали преди абсурда.

 

Макар да е платил към 3000 лева за актове поради „ по-особеното “ му каране, няма спомен да е съществувала заплаха да му вземат шофьорската му брошура. Твърди, че в никакъв случай не е сядал зад кормилото след използването на алкохол, а от известно време към този момент не си разрешава да минава и на червен светофар.

 

 

Категоричен е, че всички пари, които е получил от баскетболния „ Левски “, на който към днешна дата е единствено президент, е дал назад там и е уверен, че още веднъж ще дойдат положителни времена и ще възвърне фамилните средства, които е похарчил за оцеляването на клуба. Сигурният приход, който има е от бизнес, основан от него преди много години.

 

Твърди, че би приел да стане състезателен министър единствено, в случай че политиците осъзнаят значимостта на спорта и се одобри генерална тактика за възраждането му, защото бюджетът все още е повече от комичен. Твърди, че спортът и културата в България, са платили сметката за демокрацията.

 

С умрелия неотдавна брат на Богдана Карадочева – Бойчо Карадочев били другари от 1982-83 година, защото живеели в една махала. Определя го като човек с огромно сърце, доста открит, синоним на голяма обич към ФК „ Левски “. Навремето татко му даже бил един от най-големите донори на тима, с негов другар купуват и земята, където след това бива издигнат стадион „ Герена “. Признава, че тъгата му по Бойчо е голяма.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР