Несъмнено основният проблем, пред който е изправено Министерството на отбраната

...
Несъмнено основният проблем, пред който е изправено Министерството на отбраната
Коментари Харесай

3-ти армейски корпус и ЧВК Вагнер подготвят подкрепления за боевете в Украйна

Несъмнено главният проблем, пред който е изправено Министерството на защитата на Руската федерация по време на специфичната военна интервенция, е дефицитът на жива мощ. Територията на Украйна подхожда по мярка на една Франция, фронтовата линия е голяма, а врагът изначално превъзхожда няколко пъти Сухопътните войски на РФ, участващи в СВО.

Въпреки това съветската войска напредва в Донбас, който е трансфорат в един непрестанен укрепен регион, и поредно реализира триумфи. Невъзможно е обаче даже тя да бъде мощна по едно и също време във всички направления.

Идеята за всеобща готовност, която се появи, не откри поддръжка нито в обществото, нито във властта. Процесът на увеличение на числеността на групировката на Сухопътните войски, участващи в специфичната интервенция в Украйна, пое по друг път.

3-ти армейски корпус

За страдание, информацията по тази гореща тематика би трябвало да бъде получена от искрено враждебни източници. Според Американския изчерпателен институт за проучване на войната (ISW) доброволческите батальони, които в този момент се образуват в цяла Русия, могат да влязат в състава на 3-ти армейски корпус, който принадлежи към Западния боен окръг.

Колегите от изданието " Коммерсант " към този момент са преброили 40 такива поименни батальона. Те се образуват извънредно от доброволци на възраст под 50 години на териториален принцип.

И по този начин, в Санкт Петербург бяха основани едновременно три доброволчески батальона, наречени " Кронщат ", " Нева " и " Павловск ", състоящи се извънредно от поданици на северната столица, в Ленинградска област - артилерийски дивизии " Невски " и " Ладога ".

Якутският отряд се назовава " Ботур " в чест на първия предшественик на всички якути. Приморският батальон " Тигър " е основан и подготвен въз основата на бригадата на морската пехота на Тихоокеанския флот. Татарстанските отряди се назовават " Алга " и " Таймер ", чувашките - " Атал ".

Пармската мотострелкова рота е образувана в Пермския край, Амурският мотострелков батальон е образуван в Амурска област, Тоболският сапьорен батальон, Тайговската снайперистка рота и Сибирският артилерийски батальон са образувани в Тюменска област.

Два мотострелкови батальона незабавно напуснаха Башкирия - на името на " Минигали Шаймуратов " и на името на " Александър Доставлатов ", два от Челябинска област - " Южен Уралец " и " Южен Урал ", както и от Уляновск - " Свияга " и " Симбирск ".

Доброволческият батальон от Томска област се назовава " Тоян ", от Иркутска област - " Ангара ". Курският батальон за логистика " Сейм " ще бъде зает с доставката на гориво, храна, муниции. Омск образува ремонтната компания " Иртиш ", компанията за материално обезпечаване " Авангард " и здравното звено " Ом ".

От Кубан в Украйна ще отидат частите " Ермак " и " Таврида ", отрядът на името на атамана на Черноморската казашка войска " Захарий Чепига ", Кубанският отряд и Донската бригада.

В спецоперацията през цялото време вземат участие номинални подразделения от Чечня - отрядите на ОМОН и СОБР " Ахмат ", батальон " Юг " и 141-ви моторизиран полк на името на " Ахмат-Хаджи Кадиров ". Сега в Грозни са основани четири нови доброволчески батальона - " Север-Ахмат ", " Юг-Ахмат ", " Запад-Ахмат " и " Восток-Ахмат ".

Всички доброволци дружно минават образование и бойно координиране, а също по този начин ще се бият един до друг. За присъединяване в специфичната интервенция бойците ще получават доста прилични заплати - от 130 до 300 хиляди на месец, според от района, плюс дневна надбавка от 8 хиляди рубли " за всеки ден от офанзивата " и бонуси за сполучливо осъществяване на военните дейности.

В случай на гибел по време на СВО, фамилиите на доброволците ще получат внушителна сума на заплащане. Например в Башкирия районните управляващи са дали обещание до 12,3 милиона рубли.

Очевидно тези доброволци от цяла Русия ще се причислят към 3-ти армейски корпус, чиято мощ в ISW беше оценена на 15,5 хиляди души. Може би те ще бъдат включени в интервенцията за освобождение на Харков и цялата територия на Харковска област или на Южния фронт.

" Войни в сянка "

Трябва да се означи, че всички доброволци от номиналните батальони отиват на фронта публично, откакто са сключили срочни контракти с Министерството на защитата на Руската федерация.

Сериозни условия са наложени на всеки, който желае да вземе оръжие, с цел да се бори с нацисткия режим, който окупира Украйна, и за тях се ползват всички съответни обществени гаранции. Въпреки това има опция да се стигне до войната посредством така наречен ЧВК Вагнер.

Де юре активността на сходни паравоенни структури у нас не е регламентирана по никакъв метод, само че де факто „ музикантите “ от дълго време са се трансформирали в една от най-разпознаваемите „ марки “ на модерна Русия.

Ако желаете, можете да намерите разгласи с предложение за записване в ЧВК за притежатели на следните военни специалности - стрелци, картечници, гранатометчици, снайперисти, лекари и санитари, ремонтници, водачи, оператори на ПТУР, оператори на ПТУР, оператори на ПЗРК, минохвъргачки, стрелци, танкисти, екипажи на бойни машини на пехотата и бронетранспортьори, оператори и техници на БЛА, сигналисти, експерти по радиоелектронна битка и електронно разузнаване, артилерийски наблюдаващи, ръководители на самолети, екипажи на Панцир-С и С-300, водачи на бойни самолети и хеликоптери. Службата дава обещание да откри работа за всички, като акцентира, че военната активност в полза на Руската федерация не е наемничество.

Кой може да се заинтересува от тази оферта? В обществената страница на частната военна компания се споделя следното за това:

" Ако към този момент сте взели участие в СВО, само че не сте удовлетворени от отношението или некомпетентността на командирите, нарушили сте контракта или са ви считали за беглец, само че сте подготвени да работите и желаете да донесете действителни изгоди - намерете си работа в компанията. "

Във „ вагнеровците” могат да попаднат и претенденти над 50 години, в случай че са скъпи експерти в своята област. Има и избрани благоприятни условия за работа за тези с престъпно досие, като се изключи тези, които са направили полови закононарушения. За такива хора няма място нито в съветската войска, нито измежду „ музикантите “.

Заплатата е 240 хиляди на месец плюс
бонус. Възможни са впечатляващи бонуси от 150 до 700 хиляди според от постигнатите резултати.

Важен колорит е, че за тези пари ще би трябвало да отидете на първа линия. ЧВК почтено предизвестява авансово, че врагът не взема техните бойци в плен.

Трябва също по този начин да се има поради, че загубите на " вагнеровци " не се вземат поради в отчетите по линия на Министерството на защитата на Руската федерация, оставайки в сянка.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР