Несъмнено крокодилът е един от най-страховитите хищници в природата. Еволюцията

...
Несъмнено крокодилът е един от най-страховитите хищници в природата. Еволюцията
Коментари Харесай

Защо Lacoste замени крокодила

Несъмнено крокодилът е един от най-страховитите хищници в природата. Еволюцията и акомодацията му през вековете също са забележителни.
 Защо да не убиваме оси
Защо да не убиваме оси

Оказаха се много значими животни

Свикнали сме да виждаме крокодила и върху облеклата и обувките на Lacoste , за които се е трансформирал в запазена марка. Компанията обаче се отхвърля от него. Спокойно, не е за непрекъснато, а единствено за през днешния ден 22 май.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lacoste (@lacoste) на Май 17, 2019 в 2:50 PDT

Това се случва за втора поредна година и е част от акцията Lacoste Save Our Species , а крокодилът ще отстъпи мястото си на 10 други животни, които са застрашени от изгубване.

Артикулите с тези животни ще могат да бъдат закупени единствено през днешния ден в девет физически магазина на Lacoste и на уеб страницата им. Събраните средства ще бъдат дарени на Международният съюз за запазване на природата. Бройките от всяка дреха ще бъдат тъкмо толкоз, колкото са останали и записаните представители на дадения тип.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dmedia (@dmedia_) на Май 22, 2019 в 2:57 PDT

Такъв е образецът с хавайския тюлен духовник . Само шест седмици след раждането си тежестта му доближава близо 100 кг. Но макар размерa му, той е уязвим от рибарските мрежи и сега има едвам 1400 регистрирани хавайски тюлена духовник.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Lacoste (@lacoste) на Май 20, 2019 в 12:59 PDT

Северноатлантическият равен кит е неповторимо творение, чиято дължина надвишава 14 метра, само че още веднъж рибарските мрежи са виновни за това сега да има едвам 444 екземпляра.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР