Несъмнено Кендъл Дженър знае как да използва годините си пред

...
Несъмнено Кендъл Дженър знае как да използва годините си пред
Коментари Харесай

Без задръжки в леглото с Кендъл Дженър

Несъмнено Кендъл Дженър знае по какъв начин да употребява годините си пред камерата и на подиума, с цел да изиграе чудесно ролята си на креативен шеф на FWRD, която заема от септември 2021 година Но също по този начин не може да се отхвърли, че втората най-малка щерка в едно от най-известните фамилии в света е станала съвсем толкоз известна с това, което носи отвън службата си, колкото и на работа.

" Модата е съвършената композиция от изкуство и търговия и платформи като FWRD постоянно са били страхотни насоки за мен по отношение на това кои са краткотрайните трендове и кои са концепциите, които ще останат ", е обяснявала нееднократно моделката.

И с цел да промотира най-добре своите облекла в първокласния уебсайт за електронна търговия, Кендъл Дженър постоянно употребява себе си. Точно както направи преди броени дни, като показа секси фотоси в своя Instagram.



Виждаме я да лежи на легло, заслано с бели чаршафи в полупрозрачен дълъг потник, който служи и като мини рокля, и черни кожени ботуши до коляното с високи токчета. И в случай че не ни се коства задоволително предизвикателно, прибавяме, че Кендъл е и без сутиен. Не липсват фрагменти на които театралничи единствено по дънки без никакво горнище.

В своята креативна роля Дженър оказва помощ за подготвянето на предлагането на уеб страницата с нововъзникващи дизайнери и марки, като нейният изискан жанр постоянно се вижда.



" Любимата ми част беше опцията да давам принос на всеки стадий от креативния развой - от шерване на новите ми дизайнерски открития до съдействие с екипа за фотосесия на по-интимно равнище ", споделя супермоделът и добавя: " Наистина съм привлечена от леко минималистичен и изчистен жанр с нотка на френско готино момиче. Страхотен чифт дънки и дребен потник с някои сладки аксесоари и всичко е готово. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР