Несъмнено Камелия е една от най-големите звезди на фолка. Кариерата

...
Несъмнено Камелия е една от най-големите звезди на фолка. Кариерата
Коментари Харесай

Камелия призна за най-дръзките си прояви

Несъмнено Камелия е една от най-големите звезди на фолка. Кариерата ѝ избухва съвсем сега, в който подписва контракт с компания “Пайнер”. След година издава дебютния си албум “Огън момиче”, който разрушава всички ранглисти и я подрежда измежду топ имената в жанра. Сред най-големите ѝ шлагери са “Залеза и зората”, “Ти си”, “Луда по тебе” и други Макар че се раздели с тогавашния си продуцент, сполучливата ѝ кариера продължава и до този миг.

Неслучайно Камелия е канена към този момент няколко сезона като член на журито и наставник в “Гласът на България” по bТV.

И тъй като името ѝ на изкусителка и хитруша се носи от дълго време, Блиц “разголи” тематиката в прям диалог с " огън момичето " на лекия род. Ето какво описа певицата пред изданието за живота, кариерата и дързостта си.

- Камелия, в случай че би трябвало да сложиш на кантар сексапилността, от една страна, и гения като певица, кое съгласно теб е по-ценното?

- Талантът! Защото сексапилността е дребна част от цялостния ми свършек. Когато приказваме за една певица,
преди всичко съгласно мене е геният, хубавите песни, наличието, внушението.
После идват държанието на сцената и всичкият този съблазън, наред с доста други неща.

- Обичаш да провокираш с това, че си секси. Коя е най-дръзката ти концепция до момента?

- На мен не ми би трябвало да се съблека, с цел да бъда секси. Макар че доста фотографи са ми казвали, че без облекла наподобявам доста по-добре и че облеклата ми пречат. (Смее се.) Дори и облечена, една жена, в случай че си го носи в себе си, си е секси. А най-дръзките ми прояви може би са снимането ми за еротично списание и когато се появих по лепенки пред 40-50-хилядна аудитория на едно от турнетата. Това изненада всички, даже и мъжа до мене. (Смее се.)

- Един от твоите албуми носи името “Еротика”. Кажи ми къде минава границата сред еротиката и порнографията?

- В осветлението.

- Коя част от тялото си смяташ за най-секси?

- За мен сексът е в главата, тъй че може би главата.

- А коя част от тялото ти най-вече обича твоят мъж Цветин?

- Дупето. (Смее се.) Е, не си мисли за други неща, приказвам чисто образно.

- Изкушавам се да те попитам, след толкоз години дружно, не си ли омръзнахте най-малко малко с мъжа до теб?

- Знаеш ли, не е значимо, че сме дружно от дълги години, а че сме едно цяло. С Цветин споделяме “ние”, тъй като се познаваме толкоз добре и можем да споделяме на всяка тематика, при нас няма граници, няма секрети, няма ограничавания. Ние имаме споделен живот и чисти връзки. Ние имаме същинска обич. Мисля, че когато човек има сродна душа до себе си, тогава животът и на двамата е по-лесен

- Е, толкоз години с един мъж, в никакъв случай ли не си се изкушила да опиташ нещо ново?

- Ами кой не си мисли за други работи? Стига да са единствено в главата му. (Смее се.)

- Може ли изневярата да освежи връзката?

- Дай да не стигаме до такава прохлада! (Смее се.)

- Нека те върна обратно във времето, в кой миг осъзна, че си секси?

- Когато започнах да чувствам мъжки погледи върху себе си. Много внимателен миг за едно момиче! Тогава почувствах, че интригувам с външността си момчетата, само че го осъзнах доста късно. Разбрах, че това е оръжие, с което би трябвало доста деликатно да се борави, тъй като другояче можеш да накараш доста хора да страдат.

- Представи си за момент, че си монахиня. Би ли могла да устоиш на изкушението секс?

- Охо, имам такава роля в клипа на песента “Фалшива роля”. Там съм послушница, която след това става монахиня. Ами да ти кажа, много еротично се усещах. Не знам, ще ми е неразрешено да лудувам и не съм сигурна дали бих издържала. Но си припомням, че по време на фотосите с облеклата на монахиня се усещах божествено, тъй като под тях бях гола.

- Ще издадеш ли женската си загадка какво правиш, с цел да поддържаш прелестната си фигура?

- Не се лимитирам от нищо, а се любувам на храната. Също по този начин хапвам единствено един път седмично месо или риба. По принцип недояждам един път седмично към 32 часа - вечерям в неделя и закусвам чак във вторник. (Смее се.) Истината е, че не съблюдавам диети, пробвам се да се храня природосъобразно. Избягвам да се тъпча и да преяждам. Не съм алчна като цяло.

Може би салдото при мен води до такива резултати. Гледам да не се товаря и да си почивам, вървя и на йога.

- Казваш, че нямаш приятелки. Да не би това да е, тъй като не търпиш конкуренция?

- Напротив! Когато нещо е хубаво, не мога да излъжа себе си или да отрека, че е по този начин. Щом една жена е красива, аз ѝ го споделям. Отдавна съм поработила върху егото си, не мисля единствено по какъв начин да хваля себе си. А приятелки нямам, тъй като още от детството ми по този начин се стекоха нещата. Това си е орис.

- Има ли нещо, което не харесваш в себе си?

- Не. Човек желае да е идеален, само че няма по какъв начин да е по този начин. Което не го одобрявам, отивам и го оправям. С фитнес мога и да отслабна, и да си оправя талията, да си стегна дупето или краката. Така че отново ти споделям - аз съм работещо
момиче и не се оставям да седнал съм и да плача, тъй като не съм се родила още по-хубава. Приемам се такава, каквато съм. Не съм идеална, това го знам, само че съм удовлетворена от себе си. Малко съм палава и това ми харесва най-вече.

- Предлагам да сложим точка на тази тематика и да се прехвърлим на една друга, което несъмнено ще е ненадейно за нашите читатели. Но дано да покажем и друга страна от твоята персона. Какво те нервира най-вече в живота на българина?

- Дразни ме, че все чакаме някой да ни оправи. Винаги се оправдаваме с непознатите неточности, а не гледаме себе си. А никой различен няма да ни оправи или да свърши нашата работа. Ако пред блока ни е мръсно, от нас зависи да не е по този начин. Малко ме изнервя и обезверяването, което е обхванало хората, антипатията към всичко, без значение дали е политика или музика.

- Има ли нещо, което, в случай че можеше, би трансформирала?

- Бих върнала усмивките на хората. Бих се пробвала да им кажа, че животът е подобен, какъвто ние самите си го вършим. Не може постоянно да получаваме всичко, което желаеме, и в случай че не се получи - това не би трябвало да ни натъжава и обезкуражава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР