Несъмнено Евгения Джаферович се превърна в най-обсъжданият участник в Игри

...
Несъмнено Евгения Джаферович се превърна в най-обсъжданият участник в Игри
Коментари Харесай

Евгения Джаферович го закъса със здравето


Несъмнено Евгения Джаферович се трансформира в най-обсъжданият участник в " Игри на волята ".

 

Всичко протичащо се със и към нея става мотив за мнения – показване, обществена игра, връзки с останалите участници, травми и какво ли още не. 

 

Едно от най-често обсъжданите неща за Евгения Джаферович  обаче е парезата на лицето ѝ, наред с килограмите на инфлуенсърката. Всичко това тя разяснява в изявление, където описа какво тъкмо се е случило.

 

Оказва се, че Евгения е получила парезата към раждането на щерка ѝ.

" Трябваше да мисля за раждането на Леа, всичко с нея да бъде наред. Бях едвам на 22, въобще не бях суетна, не мислех за себе си и „ какъв брой е зле “ положението ми. Към днешна дата виждам какъв брой доста ми се е отразило, само че знам, че към оня миг нямаше какво повече да направя за лекуването си, с цел да не се сблъсквам през днешния ден с такива съществени последици ", разкри тя.

 

Оказва се, че и брачният партньор на гримьорката – Ваня Джаферович, също се сдобил с пареза. " Шеговито се назоваваме сем. Фациалис ", споделя Евгения и добавя, че при Ваня положението е изцяло излекувано.

 

Що се отнася до тялото й, тя споделя, че постоянно хората, " криещи се зад фотоси на цветя, пейзажи и всевъзможни картинки, не ги интересува дали нараняват някого " и наскърбяват наред.

" Била съм 47 кг в болница, в тежко положение. Била съм и 80 кг. Надявам се единствено скоро у нас да утихне желанието за това отказване, мразене и усърдие да се нарани някого ".

 

Евгения призна, че си е правила и естетически корекции. Става въпрос за абдоминопластика поради диастаза след ражданията, а по-късно си направила и липосукция. Допълва, че в никакъв случай не е крила тези неща. 

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР