Несъмнено Антонела Рокузо изживява един от най-добрите периоди от живота

...
Несъмнено Антонела Рокузо изживява един от най-добрите периоди от живота
Коментари Харесай

Жената на Меси - стилна, изискана и изключително секси

Несъмнено Антонела Рокузо изживява един от най-хубавите интервали от живота си. Откакто стана гражданин на Маями, където се реалокира дружно със фамилията си, тя е неизменима част от хайлайфа на града.
 Нощните занимания на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм
Нощните занимания на Антонела Рокузо и Лео Меси със семейство Бекъм

Когато си благополучен от новия си метод на живот

И постоянно аржентинският модел и бизнесдама се причислява към елитните събития, които сe организират там. Така неотдавна тя бе поканена на празнично празненство, проведено от първокласния бижутериен бранд Tiffany & Co.

35-годишната Антонела не пропусна да опише за прекарването си посредством серия от фотоси, които показа в своя Instagram. Чрез тях може да се забележим и какъв брой стилна и изискана (абсолютно както прилича за сходно събитие) е брачната половинка на. Тя носи изчистен типичен сив костюм, комбиниран с черни блуза и ботуши. Визията ѝ е допълнена от деликатни бижута, които придават нотка на чудатост.

А късото видео, което Антонела разгласява, притегля изключително внимание, защото на него тя държи книга, която наподобява като извънредна версия на романа на Труман Капоти " Закуска в Тифани ".

Освен това тя е имала шанса да прегледа от близко емблематичната черна рокля на Givenchy, която Одри Хепбърн носи в сантименталната комедия от 1961 година, въодушевена от романа.

Дрехата е проектирана от френския дизайнер Юбер дьо Живанши и е част емблематичната начална сцена на кино лентата, в която Хепбърн стои край витрините на нюйоркския магазин Tiffany & Co, напомнят от Hola.
 Антонела Рокузо и секси роклята ѝ на събитието на Tiffany & Co. в Мексико сити
Когато всички гледат какъв брой секси е брачната половинка на Лео Меси

Антонела Рокузо знае по какъв начин да притегли вниманието

Участието на  в последното събитие на Tiffany & Co. е единствено месец откакто тя участва на празненството им " Диаманти и чудеса " в Мексико сити. Тогава тя мина по " синия килим " на Tiffany, където се срещна с колежката си аржентинката Валентина Ферер.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР