нес ще е предимно слънчево, след обяд с купеста облачност,

...
нес ще е предимно слънчево, след обяд с купеста облачност,
Коментари Харесай

Слънчево и топло днес, от утре времето се разваля

нес ще е най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, превалявания са малко евентуални. В утринните часове над източните региони, както и тук-там в низините и котловините, ще има мъгла или ниска облачност. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток, който последователно ще се усилва, сочи информация в уеб страницата на

Дневните температури ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 26° и 31°, в София към 27°.

Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за месеца и денем още ще се намали.

По Черноморието

ще бъде най-вече слънчево. В утринните часове ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 25°-27°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Над планините

ще бъде най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че съвсем без дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад, който денем ще се усилва. Максималната температура на 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра - към 13°.

В събота

ще има превалявания и гръмотевици съвсем над цялата страна и времето ще се скапе, а температурите ще се намалят, най-много в Западна България, където се чакат и по-значителни количества превалявания.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР