Нерядко децата искат да приличат на своите родители. Такъв е

...
Нерядко децата искат да приличат на своите родители. Такъв е
Коментари Харесай

Няма да повярвате каква е била детската мечта на Преслава! Певицата говори за миналото си

Нерядко децата желаят да наподобяват на своите родители. Такъв е бил и казусът с поп-фолк певицата Преслава, която като дребна е мечтаела да кара тир! Причината - това е била специалността на татко ѝ. " Като дребна желаех да наподобявам на татко си – щях да стана камионджийка. Не е смешно. Щях да карам камион като тате ", показа тя в телевизионно изявление.

Виж още: Секси в огнено алено: Венета Райкова показа неповторим архивен кадър и едно обръщение

По-късно обаче любовта към музиката победила и както се споделя, останалото е история. Иначе в учебно заведение добре се справяла с математиката, само че Преслава не се виждала доста напред с нея. " Отдаваше ми се математиката, само че надали щях да се занимавам с висша математика ", споделя тя. Нямала проблеми и с непознатите езици. " Но това не е бил моят път. Преди всичко музиката. Аз пея, откогато се помня, и знам, че това ми е призванието ", добавя певицата.

Виж още: Златка за сина си: Планирана ли е бременността, какъв брой време са опитвали и по какъв начин възпитава детето 

Припомняме ви, че Преслава е ученик на учебното заведение по изкуства СОУ " Климент Охридски " в Добрич със компетентност фолклорно пеене. Наскоро бе и на събиране на випуска. Тя стартира да пее по заведения още като 15-годишна, въпреки че родителите й не били доста съгласни. В ученическите си години със свои съученици образуват оркестър и го кръщават „ Шанс ”, а първия оркестър, с който е работила професионално, е групировка „ Мега ”. По-късно Милко Калайджиев, който е разкрил не една и две днешни звезди, се натъква на гласовитата млада певица и я кани да пее с неговия оркестър в редица заведения по Черноморието, като преди този момент тя взима присъединяване в клиповете към песните. Няколко месеца по-късно Петя, както е рожденото й име, подписва с „ Пайнер ” и се появява на огромната музикална сцена с псевдонима Преслава, споделя Уикенд.

Изображение: https://www.instagram.com/preslava_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР