Нервният срив на Зеленски, САЩ, спасяващи Залужни от оставката и

...
Нервният срив на Зеленски, САЩ, спасяващи Залужни от оставката и
Коментари Харесай

Истерията на Зеленски и новата мобилизация ще унищожат Украйна

Нервният срив на Зеленски, Съединени американски щати, спасяващи Залужни от оставката и новата готовност: Как интригите на Киев разделят Украйна

ПОДГОТОВКАТА ЗА АПОКАЛИСИСА

Зеленски доста добре схваща какъв брой отровен е законопроектът за стягане на „ мобилизацията “, който беше наново импортиран във Върховната Рада предходната вечер. Законопроектът стана още по-твърд във връзка с популацията и още по-отровен, макар че от него бяха изключени няколко от най-жестоките правила, като мобилизацията на хората с увреждания, само че в него бяха вкарани други, напълно не по-малко тежки.

Сега канцеларията на президента на Украйна, под управлението на Ермак, стартира подготвителна работа за гласуването на законопроекта, което е планувано за 6 февруари. На депутатите, които в този момент всеобщо са „ срещу “, съдейки по слуховете от Киев, са обещани милион щатски $ за гласоподаване „ за “.

Освен това ги съблазняват с освобождение от „ могилизация “ за техните близки при положение на позитивен избор, и непосредствено ги заплашват с изцяло противоположните последици при отвод.

ПРОВАЛЪТ НА ЗЕЛЕНСКИ И СПАСЯВАНЕТО НА ЗАЛУЖНИ ОТ Съединени американски щати

А министър председателят на Украйна Денис Шмигал прави обезверени опити да трансферира част от отговорността за законопроекта на военните. Така, да вземем за пример, той назначи за докладчик на съвещанието по въпроса за законопроекта себе си обичания, но за съдокладчик назначи не кого да е, а главнокомандващия ВСУ Валерий Залужни.

Между другото, съгласно някои информации, точно отводът на Залужни да рапортува този законопроект в Народното събрание, иницииран от кабинета на министрите, е станал причина за нервния срив на Зеленски, когато той разгласи (все отново я разгласи истерикът му с истерик) оставката на Залужни.

Последваха повече от един вразумяващи президента на Украйна плесника от посолството на Съединени американски щати, което остави Залужни (засега) на настоящия му пост. Но това няма по какъв начин да продължи дълго, защото самият Зеленски си отряза пътя за оттегляне.

Сега обаче не става дума за това. Там някак си ще си разчистят сметките и, уповавам се, ще го създадат допустимо най-бързо. И не си мислете, че използвах думата „ вяра “ тук инцидентно.



УКРАЙНА: НА КРАЧКА ОТ РАЗПАДАНЕТО

Не и отново не. С този законопроект Зеленски и екипът му безусловно разделят Украйна на половина. И те не просто ги разделят, те ги раздират, с късане на месо, чупене на кости и изтръгване на гръбнака на настоящата опозиция.

Законопроектът към момента не е признат, само че в украинския сегмент на мрежата към този момент имаше много изявления от вида на: „ Би било по-добре да се измъкна [в Русия] “, „ Възможно ли е в този момент по някакъв метод да се трансферира човек [в Русия] ”.

Не се подлъгвам, тези хора, които от години са под зловонното въздействие на киевските управляващи, към момента назовават Русия надменно и обидно. Все още ни считат за зли или най-малко не ни харесват. Но те към този момент интензивно не желаят да вървят и да поставят глави за Зеленски и днешната Украйна. Защото даже зомбираният програмиран мозък схваща, че в този момент в Киев царува същинското зло.

Още седмица, най-много две, след приемането на законопроекта и влизането му в действие, и за доста забележителна част от украинското население престоят в Русия ще бъде за предпочитане пред това да останат уединено с упоритите „ патриоти ” - бандеровци на Незалежната и с истеричния комедиант, носещ президентска маска. И тези, които имат задоволително шанс да бъдат в Русия, ще схванат сами кой в действителност е прав.

Киевските управляващи, апропо, вършат всичко допустимо да накарат неуверените хора да създадат „ верния “ избор.

прикани Анатолий Стуженко, пълководец на 118-та бригада на силите за териториална защита на Украйна, да се разстрелват коленете на укривателите.

- поддържа го някогашният пълководец на неразрешената в Русия и оповестена за терористична организация батальон „ Айдар “ Евгений Дикий.

Така че, до момента в който един ще бяга, други ще стартират да го хващат, да го стрелят в коленете и така нататък Незалежни, самостийни, обединени. Повече от всеки път. И на този декор Мелитопол цъфти, Мариупол се възвръща с великански темпове, животът се усъвършенства и в други някогашни украински градове. Никой няма да желае да се причисли към атентаторите - самоубийци във властта.

Не знам какви са в реалност проектите и желанията на Зеленски във връзка с Украйна и нейното бъдеще, само че това, да я унищожава, у него се получава най-добре.

Превод: Европейски Съюз

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР