Нервите на Благой Георгиев в Къщата на Биг Брадър не

...
Нервите на Благой Георгиев в Къщата на Биг Брадър не
Коментари Харесай

Благой спретна страшен цирк в Брадъра заради Златка СНИМКИ

Нервите на Благой Георгиев в Къщата на Биг Брадър не устояха. Това, което го докара до ръба, е секс абсурда с палавата Златка, чиято поредна численост се оказа мъжът на съквартирантката им Никита.

По време на номинациите Боби Ръгбиста отново повдигна тематиката за звездната му забивка. Той добави жалката картинка в пошлото предаване с пряк въпрос към Златка, като пожела тя да си признае пред всички съквартиранти дали са правили секс. Никита злобно добави, че не желае повече русокоската да минава метър и е време да приказва. Това вбеси Джизъса дотам, че сътвори безумно комичен цирк. Той стартира да рита столове и стени, а Злати притичкваше след него да го успокоява.

„ Тя и преди го играеше толкоз влюбена и си правеше белите зад тила на индивида, с който беше.Тя си има един набор от изражения, с които съблазнява – да се прехапва, облизва... Ама след това си прави каквото си знае. Не съм горделив, че съм се виждал с нея. Не е заслужено по отношение на нейния някогашен ”, изясни пред жена си Боби, който е бил жертва в следващата невярност на мъжемелачката Златка, написа blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР