Нерви и викове по пътуващите от страна на персонал от

...
Нерви и викове по пътуващите от страна на персонал от
Коментари Харесай

Кондукторка към шофьор в градския транспорт на Пловдив: Спри климатика да се задушат!

Нерви и крясъци по пътуващите от страна на личен състав от градския превоз възмути пловдивчани през вчерашния ден следобяд. Очевидецът се оплака, че до момента в който пътувал в рейс по линия 66 към 14:30 часа е станал очевидец на противен скандал, избухнал от задаване на един естествен въпрос към чиновник, написа TrafficNews.bg.

Една жена реши да попита най-любезно дали е заменен маршрутът на рейс по линия 66, а кондукторката и се изрепчи с висок звук и вика „ Ами не виждате ли, госпожо, да не сте сляпа? " После един от пасажерите бе решил да си затвори единия отвор на климатика, след което кондукторката и водачът му се развикаха „ Ти вманиачен ли си, не пипай там! “. И последваха по-остри и неприлични приказки от страна на кондукторката и водача, споделя възмутеният пловдивчанин.
Човекът, задал въпроса за смяната на маршрута умерено изяснява, че не е осведомен с измененията и е помолил да му обяснят измененията и да не го атакуват с истерични крясъци. При тази обстановка кондукторката се обръща към водача на автобуса да спре климатика и пътуващите в него да се задушат в жегата.
Държа да отбележа, че през целия път въпросната кондукторка се държа с всеки един надменно и не сваляше слушалките от ушите, добавя очевидецът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР