Нерви, блъскане, правостоящи пътници, продаване на стари билети – такава

...
Нерви, блъскане, правостоящи пътници, продаване на стари билети – такава
Коментари Харесай

Претъпкани рейсове и билети за многократна употреба – това е ситуацията с градския транспорт в Пловдив

Нерви, боричкане, правостоящи пасажери, пласиране на остарели билети – такава е обстановката в градския превоз в Пловдив.
Прочетете още
В рейс номер 24, който минава през Централна гара към 7:10 ч., пасажерите се возят съвсем един върху различен, а след качването на още пасажери по бул. „ Никола Вапцаров ” ситуацията става ужасно. Огромна част от тях са правостоящи и се блъскат едни в други. За това алармира четец на TrafficNews .

„ В рейсовете е ужасно в час пик. Кондукторите крещят, хората се блъскат, всеки бърза. Вратите на автобуса колкото да се затварят. Чудя се за какво в пиковите часове не се пускат 12-метровите рейсове ”, разяснява читателят ни.

Проблемът по линия номер 17 пък е, че кондукторката продава остарели, употребявани билети с разнообразни номера.

„ Билетите са изцапани с кафе, шоколад и така нататък Когато попитаме кондукторката за какво продава остарели билети, тя просто се усмихва. Така всеки ден тя си изкарва спомагателен надник. Молим се всичко да е наред с пътуването, тъй като в случай че стане някоя акцидент билетът, който би трябвало да ни служи като застраховка и доказателство, че сме били в рейса няма да е годен, тъй като не дава отговор на номерата на постоянните билети ”, изясни той.

Припомняме, че това не е първият случай на скица за пласиране на употребявани билети за градския превоз в Пловдив.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР