Нервак от карловско село си спечели условна присъда и обществено

...
Нервак от карловско село си спечели условна присъда и обществено
Коментари Харесай

Боклук, ще те убия! направи мъж за резил пред цяло село

Нервак от карловско село си завоюва условна присъда и публично неодобрение след опасност за ликвидиране. Мъжът се скарал грубо с дамата, с която живеел. Когато разногласието ескалирал, той си изпуснал нервите и я заплашил, че ще й отнеме живота с думите: " Боклук, ще те убия! ".

Жената се уплашила, че той има действителната опция да реализира желанията си. Затова подала сигнал в полицията. Мъжът бил арестуван, а малко по-късно се сдобил с публично обвиняване както за опасността, по този начин и за хулиханската демонстрация.

Изправен пред съда той изразил страдание за постъпката си. Успял, да подписа съглашение с прокуратурата, което е утвърдено от магистратите. Според " договорката " мъжът е наказан на по четири месеца условно и за двете прегрешения, с три години изпитателен период.

В последна сметка му е несъмнено едно общо най-тежко наказване - 4 месеца затвор условно, с три години изпитателен период. В съглашението влиза и публично неодобрение - правосъдният акт ще бъде залепен на осведомителното табло на кметството в карловското село.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР