Неревоятният начин, по който това хлапе блъска барабаните - с

...
Неревоятният начин, по който това хлапе блъска барабаните - с
Коментари Харесай

Синът на Тейлър Хокинс спечели Оскар за барабанисти срещу знаменити конкуренти

Неревоятният метод, по който това хлапе блъска барабаните - с цялото си сърце... Той направи усещане на два пъти в двата идентични концерта през предходната година, които Foo Fighters провежда с невероятна палитра от суперзвезди в памет на починалия им барабанист Тейлър Хокинс.

Шейн е направил усещане и взе най-големия приз на Drumeo Awards за най-добро осъществяване на годината. Drumeo е може би най-популярната платформа за интернет уроци по барабани, напомня изданието L. 

" Той е член на нашето семейство. И трябваше да бъде тук с нас ", споделя Дейв Грол, тъкмо пред да стартира изумителното изъплнение на 16-годишния Шейн.

Ето по този начин светът му обърна внимание...



Lodersound напомня, че на " Уембли " в Лондон тийнеджърът изсвири с бандата на татко си единствено My Hero и I`ll Stick Around и още веднъж My Hero на американската версия на концерта, провела се в Kia Forum, Ингълууд, Калифорния.

Ето какво сподели пред CBS Стюърт Копланд – именитият барабанист на Police, който се причисли към Foo Fighters за две песни в калифорнийското шоу:

" Разплаках се... Той го има! Има такава мощност, възторг. Има постановката (в музикалния смисъл - позиция, б.р.) на татко си, музикалния език. Беше в действителност прочувствено да видя младия Шейн там горе! "

За премиите на Drumeo тази година бяха номиринари 75 барабанисти от 16 страни в цели 15 категории. Обявяването на изпъление на годината бе кулминационната точка след гласуването, проведено през декември.

Само за съпоставяне измежду другите отличени на Drumeo Awards тази година са Чад Смит за Барабанист на годината за работата му освен с Red Hot Chili Peppers, само че и с Ози Озбърн и Иги Поп, както и Травис Баркър  - Най-добър рок барабанист поради изявите с групата му Blink-182.

В по-лекия жанр Сара Джоунс е Поп барабанист на годината, Джулиана Мерело е същото - само че в категория R&B/Hip Hop, а Аника Нилс - Барабанист на годината в модерно изкуство.

Джаз барабанист нагодината е Тери Лайн Карингтън. Вижте я:



А пък, в случай че сте дръм фанатик и разполагате с 2 часа насмалко - тук може да изгледате задачите награди на Drumeo:



Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР