Нерегламентирано помещение в което се третират (мелят) отпадъци от пластмаса

...
Нерегламентирано помещение в което се третират (мелят) отпадъци от пластмаса
Коментари Харесай

Икономическа полиция и ДАНС с голям удар в Пловдив СНИМКИ

Нерегламентирано помещение в което се третират (мелят) боклуци от пластмаса - закачалки за облекла и макари, са открили при взаимна инспекция чиновници на отдел “Икономическа полиция” Пловдив, ТДНС и Регионалната ревизия по околната среда и водите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи - Пловдив.

В работното помещение, което се е намирало на ул. “Рогошко шосе”- южно от входа на сдружение “Юрий Гагарин”, са открити самоделна мелачна машина и екструдер, кантар и 38 броя чували, всеки от които е съдържал по 25 кг. гранулат.


Установени са и двама служащия, без документи за идентичност и без данни за компания. Извикан е автопатрул от Трето районно управление (на МВР) и на служащите са формирани 2 броя АУАН по Закона за българските персонални документи.

С оглед на откритото са формирани констативни протоколи, а чиновници от районната ревизия по околната среда и водите ще сформират 2 броя АУАН по Закона за ръководство на отпадъците.

Дейността е прекъсната с наставление от Регионална инспекция за опазване на околната среда. Ще бъдат сезират органите на Национална агенция за приходите и Инспекция по труда.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР